JesusGlobeElias: Ik vroeg Jezus naar zijn visie over PRISM en aanverwante programma's.

Jezus: „Laat alles gebeuren. Bemoei je er niet mee. Er zullen veel processen plaatsvinden die aan de ene kant mensen wakker schudden en aan de andere kant ook in onzekerheid brengen.

Niets heeft momenteel sterker geleden dan het vertrouwen van mensen in de macht en kracht van overheden. De mensen geloven niet meer wat de machthebbers vertellen en begrijpen steeds meer dat de leiders een reusachtig ego bezitten en enkel naar macht streven in plaats van het goede te zoeken en mensen met hun problemen te helpen.

 

Het is nu heel belangrijk dat ieder goed bij zichzelf blijft en zijn eigen weg vervolgt. Het is helemaal niet nodig om tegen de overheid te vechten. Het is helemaal niet nodig om van het verstand uit naar buiten toe grote daden te verrichten. Wel is het noodzakelijk dat ieder innerlijk vrij wordt, kompleet in de diepte gaat en daarbij begrijpt dat er situaties zijn, waarin het niet nodig is om mee te spelen. In bepaalde situaties is het niet nodig om iets te doen, anders dan alles wat er op je pad verschijnt naar de diepte van je hart te brengen en daar alles te verwerken. Dan zie je ook wat de volgende stap is die gezet wil worden. Wat er ook gebeurt, blijf innerlijk in vrede. Wat er ook gebeurt, vecht niet. Wat er ook gebeurt, transformeer alles in je hart en handel vanuit je getransfomeerde hart. Je zult dan perfect weten, wat er te doen valt.

Er zijn ook veel zaken die overdreven worden, opgeblazen worden en daardoor groter lijken dan dat ze zijn. Het is ook zo dat nog niet alles bekend is. Ook zijn er dingen die nog niet vanuit het juiste perspectief gezien worden. Heel belangrijk is dat ieder zich met zijn eigen belangen en zijn eigen zieleheil bezig houdt. En als er pijn wordt gevoeld, genees deze dan eerst in het geestelijke, voordat er naar buiten uit, naar het materiële toe, stappen worden gezet. Vaak is het zo dat het probleem zich in het materiële vanzelf oplost, als het innerlijk genezen is.

Elias: In de Arabische landen revolteren de mensen. Ze hebben er genoeg van om uitgebuit te worden. Ze accepteren het niet meer en staan op voor hun rechten. Hier zijn de mensen nog erg apatisch.

Jezus: Je moet de verschillende landen apart bekijken. Elk land bevindt zich op een andere plek. En ook de bevolking van elk land staat op een andere plaats. In het Westen zien we dat er hard en veel wordt gewerkt en het hoofd van de mensen wordt onophoudelijk gebombardeerd en gevuld met informatie vanuit een bepaalde richting. Door het vele werk hebben de mensen eigenlijk geen tijd meer om te beseffen wat er werkelijk gebeurt. En daarbij komt nog de brainwashing door de media. De grootste uitdaging in het Westen is wel om op te houden met door het hoofd te functioneren en om op te houden met zo extreem te zwoegen. Eerst dan is het weer mogelijk om rustig te worden en om in de stilte de eigen ziel waar te nemen waardoor wordt verstaan wat ze vraagt om te doen.

Kijken we naar de landen in het Oosten of naar de Arabische landen, dan zien we duidelijk dat de mensen daar in grote nood verkeren. Daar gaat het niet enkel om in de stilte te kunnen gaan en om en in vrede te kunnen zijn, wat natuurlijk voor elk mens van groot belang is. Hier is het ook belangrijk dat de mensen 'neen' zeggen, 'daar ga ik niet meer in mee. Ik doe niet meer mee, ook als dat pijn betekent. Want ik ben niet meer bereid nog meer te lijden. Ik ben eerder bereid hier en nu sterke pijn te ondergaan

dan verder nog alles te accepteren'. Dat zijn moedige zielen. En deze moedige zielen worden opgeroepen om geweldloos te blijven, in hun hart te blijven, vredig te blijven en niet met geweld te reageren. Want geweld roept altijd nieuw geweld op.

Het juiste alternatief is, ja, ik ga de straat op, ik speel niet meer mee, maar ik wordt niet gewelddadig. Dat is uiterst belangrijk. Er zullen nog veel mensen sterven. Veel dappere mensen moeten hun moed met grote verliezen bekopen. Maar op langere termijn betekent het genezing. En de boodschap voor al die landen is het zelfde: Blijf liefhebben, blijf vertrouwen. Accepteer God. Werk vanuit het Goddelijke en niet vanuit gekwetste trots, want dat heeft enkel verder lijden tot gevolg. Het zijn vooral de vrouwen in deze landen die een belangrijke rol spelen. Als alle vrouwen opstaan hebben de gewelddadige mannen geen enkele kans meer. Als alle vrouwen opstaan valt het systeem uit elkaar. Als mannen vrouwen met respect behandelen, dan wordt het systeem eveneens gebroken. Het is enkel het ego van de mannen die nog steeds naar macht zoeken, die het systeem instand houdt. Het zullen er steeds minder zijn die vanuit hun macht werken omdat ook steeds meer mannen naar Liefde zoeken. Dat is heel, heel waardevol. We zegenen de mensen, die moedig hun processen accepteren. Hier in het Westen zien we dat de moed uiterst klein is. Hier is een dergelijk proces nauwelijks denkbaar. De mensen hier zouden steeds weer toegeven aan de druk van boven. In het Oosten en de Arabische landen zien we dat de mensen er genoeg van hebben. Ze weigeren nog langer als slachtoffer te fungeren. Zeer, zeer waardevol.

Elias, medium voor Christus Healing- en Transformatielicht

http://www.elias-medium.info/NL/

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer van Elias in Bovendien:

http://www.bovendien.com/component/finder/search?q=Elias&Itemid=53