bovendien flash nieuwNogmaals welkom op onze website Bovendien.com.

Zoals je als lezer wel zult begrijpen is het vergaren van nieuws en het bijhouden van de bijbehorende website veel werk en kost dit helaas ook geld.
Het werk, daar hebben wij het niet over, dat is onze missie. Het geld, dat is een compleet ander verhaal.

Willen wij bijvoorbeeld verslag doen van een symposium, demonstratie, lezing, etc. zullen wij daar naar toe moeten rijden , entree betalen en eventuele verblijfskosten moeten betalen. Dit kost geld. Een ritje Amsterdam of Den Haag voor het vastleggen van een evenement om jullie te voorzien van ook die andere belangrijke kant van het nieuws, kost ons al snel 100 euro. Iedereen zal begrijpen dat wij dit niet steeds weer uit eigen zak kunnen blijven betalen. Dat trekt bruin gewoonweg niet.

Om toch net die belangrijke verslagen te kunnen blijven maken, die steeds vaker in het gedrang komen door eenvoudigweg, gebrek aan geld, vragen wij onze lezers een kleine terugkerende financiële bijdrage te doen in de vorm van een 1 euro per maand. Vandaag de dag kun je zo’n boeking aangeven bij je bank. Mensen die meer kunnen missen mogen natuurlijk een hoger bedrag overmaken.

Door de reorganisatie die Bovendien.com doorlopen heeft zijn wij verplicht enkele nieuwe apparaten aan te schaffen zoals filmcamera’s en bijbehoren. Los van de jaarlijks terugkerende kosten zoals hosting ( plek op het internet ) voor de website.

De laatste jaren is keer op keer aangetoond hoe belangrijk alternatieve websites zijn. Door toedoen van jullie, deze en andere websites hebben wij weten te voorkomen dat duizenden jonge meisjes een HPV vaccinatie kregen. Recente uitspraak van een hoge Amerikaanse diplomaat; Als alternatieve websites niet zo actief zouden zijn hadden wij Syrië al lang waar wij ze hebben willen.

Die onbedoelde pluim aan jullie en ons adres geeft aan hoe belangrijk het is dat websites zoals Bovendien er zijn. Wij maken samen het verschil!

De donatie mag gestort worden op rekeningnummer ING: NL90INGB0007144390 t.n.v. MRL Kooij. o.v.v. donatie Bovendien.

Al is het bedrag klein, onze dank is groot!

Martien Kooy en Nexus