green beautifulZelfbewustzijn is aan het uitsterven en vormt een grote bedreiging voor onze toekomst. Vandaar dat wij deze prachtige film weer eens van zolder halen om het nieuwe jaar met verhoogd bewustzijn te beginnen.

 

 The Green Beautiful is een Franse comedy uit 1996, onder regie, schrijfster en hoofdrolspeelster Coline Serreau.

 De vergadering over de verworpen planeet

 Als onderdeel van een coalitie buitenaardse intelligentie die spiritueel verder ontwikkeld en meer in balans is, besluit Mila in een vergadering over de planeten om na 200 jaar als afgezant naar de aarde te gaan. Ze krijgt als opdracht om de zelfreflectie van de mens en harmonie met de natuur te controleren. Mila's verwantschap met de aarde is ontstaan toen haar vader op z'n sterfbed opbiechtte dat hij haar stiekem heeft teruggebracht naar zijn thuisplaneet toen haar aardse moeder tijdens de bevalling overleden was.

Mila is 150 jaar oud en heeft vijf kinderen. Mila's bondgenoten hebben in haar hersenen twee telepathische programma's geplaatst voor de herstructurering van de destructieve mens. De eerste is een tamelijk mild programma ontworpen om de mens te inspireren en hun denken te heroverwegen. Het tweede programma is veel sterker en ontworpen om het huidige bewustzijn van de mensen te ontkoppelen om ze diep bewust van zichzelf te maken.

Mila landt in Parijs en wordt geconfronteerd met een primitief economisch systeem. Ze valt van de ene verbazing in de andere en past het milde programma toe, zodat de mensen hun denken gaan heroverwegen. Omdat Mila geen eten en drinken kan verdragen, krijgt ze een programma toegestuurd om zich zonder gevolgen energetisch op te laden via pasgeboren baby's. Omdat haar energie snel daalt bezoekt Mila een ziekenhuis waar ze zich kan opladen. Tijdens het opladen valt Mila met de baby in haar armen in slaap en wordt ze bij haar ontwaken ontdekt door de hoofdzuster en arts, die haar vervolgens tot verantwoording roepen. Wanneer ze ziet dat het de arts aan zelfbewustzijn ontbreekt in zijn kijk op de benarde situatie van het kind, besluit ze om het sterke herstructurering programma in de arts te plaatsen om hem diep bewust van zichzelf te maken.

Zelfbewustzijn, de ontkoppeling van onze conditioneringen 

We leven in een maatschappij waar projecties van ideeën en denkbeelden de overhand nemen. De manier waarop wij onze identiteit verwerven vervreemd ons van onszelf. We hebben een wereld geaccepteerd van geweld, oorlogen, godsdienstige verdeeldheid, een wereld zonder mededogen, zonder aandacht voor elkaar. Met andere woorden, we hebben we ons zo laten conditioneren. Dit conditionerings -programma's wilt ons overtuigen dat wij geen zielebewustzijn hebben en geen onderscheid meer kunnen maken tussen ideeën,denkbeelden en de getuige -stand van onze geest. Het collectief hypnose programma verlamd ons zo erg dat we met moeite enige vorm van protest kunnen bieden tegen het primitieve systeem van ons huidige bestaan.

 Het bewijs van ons primitieve systeem is dat Nikola Tesla in 1886 de thermo-magneet motor heeft uitgevonden. Deze motor creëert oneindig vrije energie. Royal Raymond Rife heeft in 1931 een universele frequentie generator ontwikkelt om onder andere plaatselijk kanker te genezen. Sinds 1910 wordt wereldwijd geld ingezameld tegen de bestrijding van kanker(geschat 4 biljoen dollar, waar anno 2013 10 miljoen onderzoekers aan meewerken en ongeveer 12,7 miljoen mensen jaarlijks aan overlijden). En we hebben meer psychische ziektes dan ooit te voren.

 De voedsel-,alcohol-, tabaks-, farmaceutische-, chemische industrieën willen een ongezonde samenleving creëren die met gemak te sturen en te controleren valt,  zodat ze hun producten aan ons kunnen blijven erkopen.

la belle verte bovendien foto 2

 

Een bijzondere waarneming teweeg brengen in de mensen

Zonder 'weten' kan er geen verandering intreden. Geconditioneerde logica van vandaag de dag is een aangeleerde gewoonte wat we onszelf moeten afleren. De boodschap van the Green Beautiful is;  als je de planeet wilt helpen, zorg er dan voor dat je getuige wordt van je eigen geconditioneerde ideeën en denkbeelden. Deze getuige-stand maakt de illusie grijpbaar en dan loopt de waarheid in zijn blote kont.

Doordat Mila de mensen ontkoppelt met diep zelfbewustzijn worden ze zich bewust van de levende werkelijkheid.

De empathie die Mila bij deze mensen losmaakt is een verademing om naar te kijken. Daarnaast geeft de humor in deze voorlichtingsfilm een versterking in de boodschap.

The green beautiful is een van de lievelingsfilm van 'Bovendien' redacteur Nexus. En dat is terecht, want deze film is uniek in zijn soort en geeft ons een verhelderende en beschamende kijk op onze samenleving.

Ontkoppel jezelf van aangeleerde geconditioneerde werkelijkheden en laat je inspireren door de Green Beautiful

green beautiful

Click op de afbeelding voor de hele film met engelse ondertiteling!

Tenslotte, laat dit artikel als een richtingwijzer fungeren, maar hou je er niet aan vast. leef zélf, en wees je eigen meester. Het geheim van de geest is verborgen in de mens zelf.

Bronnen: The Green Beautiful, Coline Serreau ( 1996 )

 

Reacties   

# Irma 10-04-2014 19:28
Weet je dat de Nederlandse subtitle versie (multi subs) ook alweer van you tube verdwenen is? :-(
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Irma 24-01-2014 21:32
Vind ik ineens al grasduinend een stuk over mijn lievelingsfilm, die ik ook al een tijdje her en der aan het promoten ben. Ik begrijp waarom men deze film heeft willen verbieden. Maar gelukkig kwam er een jaar als 2013 (het jaar van de waarheid) en komt o.a. zo´n film ook weer boven drijven (pluto-energie en zeker in samenwerking met uranus als vierkant, trekt alles uit de grond wat er in verborgen ligt!) :-) Helemaal goed!
Dit zou zeker de nieuwe verplichte schoolfilm moeten zijn. Bewustwording begint in onszelf, een eenzaam pad, maar het kan zeker geen kwaad als er een zaadje wordt geplant, zodat het sneller kan ontkiemen! Mooi stuk!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 13-10-2013 16:32
Cidade de Deus (2002) (Dutch Subs)

www.youtube.com/watch?v=PrQCjnFa8OM

Cidade de Deus is een Braziliaanse drama- en misdaadfilm uit 2002 onder regie van Fernando Meirelles en Kátia Lund, gebaseerd op het gelijknamige boek van Paulo Lins. Mereilles was vijf jaar later als co-producent opnieuw betrokken bij Cidade dos Homens, dat wat betreft onderwerp wel de opvolger was maar verhaaltechnisch geen vervolg.
De film speelt zich af in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro tegen een achtergrond van steeds meer toenemende (vaak drugsgerelateerde) criminaliteit.
Cidade de Deus werd in 2003 genomineerd voor twee BAFTA awards waarvan deze er één won. De film werd in 2004 genomineerd voor vier Academy Awards.

Verhaal:

De film beschrijft het leven in Cidade de Deus, een criminele buurt in het zuidwesten van Rio de Janeiro (onderdeel van Jacarepaguá). Dit is een buurt waar je geluk hebt als je ouder dan 16 jaar wordt.
In de film worden vooral de drugshandel en moorden beschreven op mensen die hier leven. Moorden op straat, drugsdealen met kinderen onder de acht jaar, moordende kinderen en kinderen vermoorden; niets is te gek. Hier is geen leven mogelijk.
Buscapé (Raket) wil niets liever dan uit deze buurt weg en fotograaf worden. Alleen weet hij niet hoe hij weg moet. "Wie wil immers een jongen uit de Cidade de Deus aannemen?" Van alle andere personages wordt ook hun leven beschreven, zoals:
Zé'tje: Zé'tje is de gevreesde gangsterbaas uit de buurt die via geweld zijn respect verdient. Hij moordde al sinds zijn 10e jaar en heeft er nog altijd lol in. Na een tijdje komt er oorlog met Wortel. Iedereen moet een kant kiezen en dan zijn tegenstander afmaken. Deze oorlog loopt helemaal uit de hand wanneer Raket (Braz. Port. "Busca Pé" = voetzoeker) er letterlijk tussenin staat.
In deze film wordt ook het leven van de drugsbazen beschreven. Hun techniek was: Wachten tot de huidige drugsbaas wordt vermoord en dan hun zaak overnemen. De vroege drugsbazen begonnen meestal op hun 12e jaar.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 13-10-2013 14:49
Earthlings - Full length documentary (multi-subtitles)

www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys

EARTHLINGS is the single most powerful and informative documentary about society's tragic and unforgivable use of nonhuman animals, narrated by Joaquin Phoenix with soundtrack by Moby. Directed by Shaun Monson, this multi-award winning film by Nation Earth is a must-see for anyone who cares about nonhuman animals or wishes to make the world a better place.

PLEASE: don't run from reality, watch the film and share your thoughts with other viewers in the comments section. Thank you.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 10-10-2013 20:10
Versie met o.a. Nederlandse ondertitels.

"La Belle Verte" (Full Version, Multi-Languages Subs)

www.youtube.com/watch?v=gNrOUUnF06Y

en

www.youtube.com/.../


Ik was opzoek naar een documentaire met Dutch subs en o.a. de bovenste 2 links werden getoond...
Toeval bestaat niet, dit op en top synchroniciteit :-)

Saludos Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leonardo 09-10-2013 10:44
Dank voor de wijsheid uit je hart Diana. Jij hebt het 'weten' in je hart geïntegreerd. Ons eigen inzicht is de enige en grootste schat die we bezitten.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Diana 09-10-2013 05:05
Hartelijk dank voor deze leerzame rubriek; gister The green Beautiful gezien en afgelopen week Cloud Atlas. Cloud Atlas wilde ik om bepaalde redenen eigenlijk niet zien. Tot dat de zeer goede (vrij van onzuiverheden) beschrijving van Leonardo volgde en ik meteen om was.

Ik vraag me eigenlijk waarom The Green Beautiful afgekeurd werd door de Europese Unie? Waar kan ik hier iets meer over lezen, zien?

Inderdaad docenten maatschappijleer zouden deze film aan hun leerlingen kunnen laten zien. Echter onderwijs krijgen dat louter gebaseerd is om de rechter hersenhelft te conditioneren is al van 'alle' tijden, in ieder geval van vele eeuwen. Voor de armen onder ons; sinds de invoering van de leerplicht.

Momenteel ben ik bezig om mezelf te 'herprogrammeren' en dat is een zware klus. Zo verwonderd als Mila in de film over het aardse gebeuren kan zijn, zo verwonderd ben ik dat als aardling ook vaker (geweest). Om de een of andere reden denk ik anders, voel ik anders dan de meeste mensen in mijn omgeving. Hierdoor ontstaat er bij vaak verwarring.
Echter wat merk ik inmiddels; waar ik vroeger jarenlang alleen stond met een gevoel word ik sinds een jaar sneller bevestigd dat mijn gevoelens kloppen. Dit gegeven geeft geen gevoel van triomf, maar van opluchting.

Een vrouw die allemaal dingen zegt die er niet zijn, die ook nog verward raakt een gevaarlijk gegeven voor dit soort mensen. Op dit anders denken wil ik persoonlijk geen sticker op plakken spiritueel niet en ook niet vanuit de psychiatrische

Ik bedoel dus ook; niet alleen kinderen zouden deze film moeten zien, ook de ouders/ouderen. Het is bijna onmogelijk om een gezonde basis te creëren en deze vervolgens te behouden als de top min of meer ernstig aangetast is. Zoals de ouden zongen piepen.....

Een van de vele mooie scenes in de film vind ik de scene waarin de 2 zonen van Mila op aarde terecht komen in een heel andere omgeving dan hun moeder; bij de Aboriginals die niets verpest hadden, die nog hun telepathische vermogens hadden, noem maar op

Een tijdlang was The Healer van Erykah Badu hieronder het laatste couplet ;
Told you we aint dead yet
we been livin' through your internet
you don't have to believe everything you think
we've been programmed wake up, we miss you.
they call you indigo, we call you Africa.
go get baptized in the ocean of the people
(Humdi luli lalulilo)
say reboot, refresh, restart.
fresh page, new day, o.g.'s, new key...

Waaruit de volgende 2 het belangrijkste voor mij waren;

we've been programmed wake up, we miss you.
they call you indigo, we call you Africa.


Kortom het was er al altijd en is er ook nog steeds, echter op andere plekken dan we dachten en in andere vormen. Nieuwe tijdskinderen zijn er van alle leeftijden, ik ken er zelfs een van bijna 70 jaar.

Ondertussen werkt de Matrix sluw verder, zie hiervoor de laatste tegenlicht uitzending afgelopen maandag.

Groet Diana
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Rob S. 08-10-2013 09:08
@ Leonardo,

Helemaal mee eens dat het op de scholen moet beginnen, onze kinderen worden momenteel op hun rechter hersenhelft geconditioneerd, wie goed kan onthouden en bestaande rekensommetjes uit het hoofd kan leren is volgens het huidige systeem slim. Maar kinderen met een eigen mening en die zich van alles afvragen worden vaak als probleem kinderen weggezet.
"Question everything"

Top artikel!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 08-10-2013 09:05
Señor Marcelb,

Ik wil je hartelijk danken voor de upload.
Want het was voor mijn persoon veel aangenamer om jouw versie van de film te bekijken met NL subs dan de versie met de ENG subs welks bovendien heeft vermeld, vanwege het feit dat de subs zo snel verdwijenen. Bij de versie met de Engelse subs was ik al na 1/2 gestopt omdat ik de subs niet kon lezen et Mon français est très pauvre :lol:

Nogmaals muchas gracias/hartelijk dank en ik hoop dat je vaker zulke kennis met ons wil delen.

Saludos Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leonardo 08-10-2013 05:21
bedankt voor je tip KeZa
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Leonardo 07-10-2013 21:44
Toppie marcb. Bedankt voor jouw aanvulling :lol: Wil bij deze een oproep doen aan leraren die het vak maatschappijleer onderwijzen. Geef leerlingen een andere kijk op de werkelijkheid en laat deze film tot hun verbeelding spreken.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Marcb 07-10-2013 20:59
Avi, nld subs. Afspelen met bijvoorbeeld VLC.

Have fun :lol:
Zoals Leonardo terecht schreef; Ontkoppel jezelf van aangeleerde geconditioneerde werkelijkheden en laat je inspireren door de Green Beautiful.
www.mijnbestand.nl/Bestand-7YWLORMVZV4R.rar
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# KeZa 07-10-2013 20:29
Prachtig!!! Ga deze film zeker zien. Een film die ook niet gemist mag worden is 'Nosso Lar ' vertaald 'Our Home'. Een pracht van een spirituele film met ook een wondermooie diepgang.

De film 'Nosso Lar' is online te bekijken op youtube. De film is gemaakt naar aanleiding van vele honderden boeken die d.m.v. automatisch schrift zijn doorgekomen via het Braziliaanse medium Chico Xavier en.wikipedia.org/wiki/Chico_Xavier

De film is weliswaar Braziliaans gesproken maar via de 'vertaalknop' zit er Engelse ondertiteling bij. Je kunt de film ook Nederlands laten ondertitelen via de 'vertalen beta' knop maar deze geeft wel een brakkige vertaling.

www.youtube.com/watch?v=ffGMb7rfHvU
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 07-10-2013 19:45
Wij zijn benieuwd maar....je hoeft zeker niet weg te blijven beste vriend!
Je zegt dat het misschien wel erger is dan enkele jaren geleden en die mening deel ik niet met je. Kijk alleen al eens naar al die nieuwe websites die bezig zijn net als wij met bewustwording.

Groepen waarvan Bovendien ook deel uitmaakt hebben regelmatig besprekingen over wat te doen en hoe aan te pakken. Misschien lijkt het voor het oog dat er minder aan de hand is op dit vlak maar achter de schermen zijn honderdduizenden mensen bezig de nieuwe wereld vorm te geven. Maar eerst moet de oude wereld voor iedereen zichtbaar zijn en dat is wat wij, ook jij als je mee wilt doen, met ons allen kunnen doen.
Ik merk dit dagelijks op fora wanneer ik mensen schaakmat zet met gedegen informatie. Grote bekken allemaal op die fora maar kom je met goede info, houden ze echt wel hun klepjes en dat zien heel veel mensen.

Wat ons betreft beste Marcb ben je welkom en blijf je welkom!

Informatie is macht!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# marcb 07-10-2013 19:35
Geef me nog een klein uurtje, heb ik een verrassing voor jullie...en dan ben ik blijf ik echt weg :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Pablo 07-10-2013 19:21
Beste Leonardo en Nexus,

Beiden hartelijk dank voor de kijk-tip.
Ik ga zo direct kijken.
De resolutie (240p) van de betreffende film is niet optimaal te noemen en idem de ondertiteling. Echter ik heb een link gevonden met duidelijk leesbare ondertiteling, welks uit gezet kunnen worden, en deze versie heeft een hogere resolutie namelijk 360p. Deze versie is wel in negen delen/parts opgesplitst, maar dan kan men tenminste heel vaak het toilet bezoeken of pop corn maken :lol: .


www.youtube.com/.../


Saludos Pablo
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
# Nexus 07-10-2013 18:57
@ Leonardo, waanzinnige omschrijving van inderdaad één van mij lievelingsfilms. Dat de EU dit soort films verbiedt sluit nauwkeurig aan op de analyse die gemaakt is van deze prachtige film. Ik raad iedereen aan deze film, als je hem nog niet gezien hebt, te bekijken en even door te zetten in het begin want het is geen alledaagse film. Mensen die hem al gezien hebben willen hem meestal vanzelf nog eens kijken en terecht want het is een dijk van een film. Daar moest een serie van zijn, dan kregen ze mij ook aan de buis gekluisterd.

Top werk!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen