samenspraak2Marcel Messing in gesprek met Dr. Ir. Coen Vermeeren en Ronald Schleepen (Nexus) over de kennis en wetenschappelijke benadering van nieuwe inzichten

 
 

finding voices radio nieuwJeroen en Nexus hebben als gast Robbert van den Broeke.


samenspraak2Marcel Messing in gesprek met Guido Jonkers en Ad Broere.
Met als uitgangspunt economie en spiritualiteit komen de diepere lagen van het menselijke zijn en de ontwikkelingen in de wereld aan bod.

Male and female sex glands develop in the embryo of the originally undifferentiated in terms of sex rudiments - the embryonic gonad. Sexual differentiation of the fetus begins around the 6th week of embryonic life under the influence of genetic information Lees meer... 87 reacties

finding voices radio nieuwJanet Ossebaard staat in veel landen bekend als graancirkelonderzoeker en runt haar eigen website alwaar ze haar bevindingen en avonturen rondom dit geweldige fenomeen met het publiek deelt.

finding voicesJeroen en Nexus hebben de enige echte Iceman Wim Hof in het programma te gast. Wim Hof is bekend geworden doordat hij extreme kou weet te weerstaan en met de minste moeite een paar baantjes trekt in een bevroren vijver, bergen beklimt in zijn korte broek, etc. Iedereen zal begrijpen dat je absolute controle over je lichaam moet hebben om dit soort zaken uit te voeren.

finding voicesDinsdagavond 18 februari hebben wij Steve Brown te gast. Ja, je leest het goed, de luis in de pels van o.a. Peter R de Vries. Steve Brown is misschien wel de bekendste “crimineel “ van Nederland. Hij heeft openlijk toegegeven in de jaren zeventig, tachtig en begin jaren negentig in de hashhandel actief te zijn geweest, maar heeft de criminaliteit naar eigen zeggen in 1992 de rug toegekeerd.

Ton Schoenmakers geeft lezingen over de werking van de amygdala en hoe je die werking zoveel mogelijk naar je eigen hand kunt zetten. Werkt het onderbewustzijn samen met de amygdala en hoe programmeren wij dit dan? Zijn eerdere angsten uit te bannen? Welk effect heeft conditionering van de amygdala op de massa? Deze en meerder vragen zullen gesteld en beantwoord worden tijdens dit interview.

samenspraak marcel messingEen gesprek in 3 delen met Désirée Röver, Peter Vereecke, Aat de Kwant en Marianne van den Dungen over de mensheid in deze tijd, esoterie, spiritualiteit, vaccinatie, transhumanisme, opvoeding en wereldpolitiek.

finding voicesJeroen en Nexus hebben Leo Koehoef te gast. Wij praten over MMS, de werking, de test met het Rode Kruis in Uganda en veel meer.

fvr karen hudesOnlangs nog heeft Karen Hudes een interview gedaan met Johan Oldenkamp op FindingVoicesRadio. Dit interview was in de Engelse taal. Omdat nog steeds veel mensen de Engelse taal niet voldoende beheersen om zo’n interview goed te kunnen volgen heb ik Karen Hudes gevraagd of ze een interview wil doen in de Nederlandse taal, daar ze in Nederland gestudeerd heeft en onze taal beheerst.