blokkenDe meeste westerse landen zijn omgevormd tot parlementaire dictaturen met weinig of geen contact met de burgers. In Nederland is een echte regentendemocratie. De tegenwoordige mens is veroordeeld om te shoppen, te facebooken of het aanschaffen van de zoveelste gadget via internet....

christiane beerlandtHoe kan de mens zichzelf bevrijden en genezen, wanneer kan hij tot 'inzicht' komen en de daad bij het woord voegen – met of zonder hulpmiddelen van buitenaf. Hoe ziekte 'in de kiem' begint en hoe wij er fundamenteel genezing in kunnen brengen via Inzicht en Toepassing.

perception deceptionThe Perception Deception is alweer het twintigste boek van de schrijver, journalist, activist en vrijdenker David Icke. De titel kan het beste vertaald worden als het bedrog van de waarneming. Icke betoogt in zijn boek dat alles wat wij waarnemen met onze vijf zintuigen een misleiding is. Een opzettelijke misleiding. Wat die misleiding inhoudt en wie er misleidt wordt, zal ik nog uitvoerig bespreken.