Propaganda SyrieEn weer moet Bovendien in de pen klimmen om de zoveelste medialeugen het hoofd te bieden. Natuurlijk is het vreselijk om kinderen en andere mensen gewond of dood te zien in een hartverscheurende oorlog die nergens voor nodig is. De grote vraag alleen is, waarom zoeken mainstreamjournalisten niet uit wat er werkelijk gebeurde en wie de mensen zijn in afbeeldingen die getoond worden. Mogen ze het niet of willen ze het niet?

De titel van dit artikel laat jullie meteen weten waarover wij het gaan hebben deze keer, het gewonde jongetje in Aleppo waarvan de foto’s wereldwijd gebruikt werden door de mainstream media om in de toekomst nog meer slachtoffers te kunnen maken in Syrië. Want als de VN en de NATO hun zin krijgen, verdelen ze Syrië in twee gebieden ( plan B ), gebaseerd op een no-fly-zone zoals deze eerder gebruikt werd om Libië met de grond gelijk te maken, ongeacht hoeveel burgerslachtoffers daarbij vielen.

De zogenaamde reddingswerkers die de jongen in de ambulance helpen hebben twee weken geleden nog een video geplaatst waarin ze een ander kind het hoofd afsneden. Onbegrijpelijk dat mensen dit niet zien en nog onbegrijpelijker dat onze betaalde media zonder blikken of blozen deze berichten als waarheid overnemen. En er over blijven liegen als hard bewijs het tegendeel beweert!

Dezelfde mensen die in de oorlog tegen Irak nog beweerden dat het waard was om 500.000 kinderen in Irak te offeren voor de belangen van het westen schreeuwen nu moord en brand en gebruiken de getergde kinderen in oorlogssituaties wederom, nu middels propaganda om hun doelen te behalen, opsplitsing van Syrië ten behoeve van de elitaire wens voor een Groot Israël.

De volgende beelden zijn niet geschikt voor kinderen en mensen met een zwakke maag. Het is puur om jullie emoties te raken. Dat wordt gebruikt door mainstream om de zin van de elite door te drijven. Deze keer lijken de beelden echt te zijn maar vaak zijn de onthoofdingen in scene gezet of verklaringen van zogenaamde betrouwbare personen volledig uit de duim gezogen.

Wij zagen dit voorheen ook in andere oorlogen waar grove leugens verteld werden door een vermeende verpleegster die zou hebben gezien dat Iraakse soldaten baby’s uit couveuses gooiden om te laten sterven op de koude vloer. Later bleek dat de verpleegster die dit verteld had, nota bene ten overstaan van het US congres, de dochter was van een Koeweitse ambassadeur en in samenwerking met enkele mediakanalen het hele verhaal in scene hadden gezet. Deze onthulling lieten onze nieuwskanalen achterwege, bang dat jullie er achter zouden komen hoe onze mediakanalen jullie beliegen en bedriegen voor de belangen van die welbekende kleine club die wij steevast de elite noemen. Vanaf 1.45 minuut kun je de hartverscheurende verklaring bekijken, meteen daarna krijg je uitleg wie de jongedame werkelijk was en hoe en in samenwerking met wie de video gemaakt werd.

De fotojournalist, van de jongen in ambulance, blijkt niemand minder te zijn dan Raslan. Dezelfde Raslan die de foto maakte die de hele wereld over ging als propaganda tegen de Syrische regering en het Russische leger blijkt dus goede contacten te hebben met de mensen die een andere jongetje het hoofd afsneden op de achterkant van een pick-up. Elke onderzoeksjournalist zou hier meteen werk van maken. Blijkbaar bestaan er geen echte journalisten meer en moeten de mensen zoals wij de hete kastanjes uit het vuur halen.

Zenki onthoofders met Ambulance jongetje Aleppo

Waar is Olaf Koens nu? Waar zijn de roeptoeters als ze echt nodig zijn? Ik zou wel eens op hun bankrekeningen willen kijken hoe ze betaald worden om de propaganda aangaande Syrië, Assad en het Russische leger in stand te houden. Journalisten zoals eerder genoemde Olaf Koens maken zich in onze ogen medeschuldig aan massamoord tegenover het Syrische volk, nog even los van de leugens die deze Koens al geschreven heeft over het MH-17 gebeuren, Oekraïne en andere conflicten. Liegende journalisten zijn de laagste soort op deze Aardkloot wat Bovendien betreft. Achterbakse huichelaars die alles vertellen voor geld zouden publiekelijk berecht moeten worden.

Hoe vaak kunnen en/of mogen de mediakanalen jullie voorliegen voordat jullie actie ondernemen? Is er dan werkelijk geen mens in dit land die zich het leed van anderen aantrekt en de massale leugens zat is? Wij wel. Wij zijn de leugens en propaganda behoorlijk zat maar blijven steken in het aantonen van de leugens. Wat doet de gemiddelde lezer met deze informatie? Ze durven het meestal geeneens aan anderen te vertellen. De gemiddelde burger is laf en egoïstisch, zolang die ellende maar aan die kant van de Aardkloot blijft vinden ze alles goed. Bah, ik erger mij groen en geel aan die verdomde gelatenheid die ik als verraad zie naar de hele mensheid!

Nog even terug naar Syrië en de aanteigingen van het westen aan het adres van Rusland en het Syrische leger. Volgens westerse nieuwsberichten zijn de verwoestingen in Aleppo waarbij ook het jongetje uit dit artikel bedolven raakte, het werk van de Russen en het Syrische leger. De Russen en het Syrische leger hebben beiden echter geen luchtaanvallen op die wijken uitgevoerd. Uit de schade aan de huizen in dat gedeelte van de stad is af te lezen met welke middelen dat veroorzaakt werd.

syrian rebels fire mortar

Bron afbeelding en meer info ( Engels )

Gasbommen die met grote mortieren worden afgeschoten door het voormalige El Nusra, tak van El Qaida ( wij weten allemaal wie deze mensen betaalt en voorzien van wapens ) en raketwerpers, geleverd door de VS via allerlei kanalen en volgens de laatste berichten op bevel van Hillary Clinton. Kerry en Obama beloofden enkele weken geleden dat er een oneindige oorlog zou komen als Assad geen afstand zou doen van zijn democratisch verworven status, die belofte maken de beide heren, samen met Clinton meer dan waar! Ook het Koerdenverhaal, dat de Koerden een eigen staat binnen Syrie willen is een opzetje van de elite, ze proberen zo de publieke opinie weer op hun hand te krijgen.

KlagemauerTV over de vermeende aanvallen van de Russen en het Syrische leger op Aleppo.

Iedereen die dit leest zou zijn menselijke plicht moeten vervullen om deze informatie te verspreiden. Nu zijn de Syriers het haasje, straks kunnen jij en ik het haasje zijn. Onderneem iets en deel!

Omdat een reageerder meent dat de lezing die wij plaatsen over de situatie in Syrie niet de werkelijkheid weergeeft plaatsen wij vandaag een video over dit onderwerp van een Syrische activiste die via youtube de mensen wereldwijd op de hoogte probeert te houden van wat er werkelijk speelt.

Deze dame is op zoek gegaan in Syrië naar de burgers om duidelijkheid te krijgen in wat er werkelijk aan de hand is. OOk bespreekt zij de aanslagen op ziekenhuizen en maakt ze duidelijk wie die aanvallen op ziekenhuizen uitvoert en hoe. Haar informatie komt dus rechtstreeks uit de monden van de burgers in de belegerde gebieden, mensen die de terroristen meegemaakt hebben.

Deze dagen konden wij in onze kranten lezen dat Rutte en Samson lopen slijmen bij het grote publiek om de volgende regeringsperiode weer te kunnen invullen, tegelijkertijd zien wij in Frankrijk Sarkozy weer mee doen aan het verkiezingscircus en ook in Duitsland wordt de NWO puppet Merkel voor de zoveelste keer gebombardeerd als gedoodverfde aankomende Bondskanselier. Het neocon/NWO/Zio-clubje is dan weer compleet. Zo hopen ze de agenda van de elite verder door te kunnen drukken de komende jaren. Iedereen die dit leest is op voorhand gewaarschuwd, zorg ervoor dat niemand op deze mensen stemt!