white helmetsDe VS hadden het al aangekondigd, wij zullen een informatieoorlog beginnen en wij willen plan B uitrollen in Syrië. Balen dat er vandaag de dag zoveel andere bronnen zijn zoals Bovendien.com waar mensen ongefilterde, ongesubsidieerde informatie kunnen krijgen over de toestand in de wereld.

De oorlog in Syrië is in tegenstelling tot wat de mainstream media iedereen wil doen geloven, geen burgeroorlog maar een zogenaamde proxy-oorlog van huurlingen om de door de elite gewenste wisseling van de macht in Syrië voor elkaar te krijgen. Ik weet niet hoe vaak wij dit nog moeten aantonen maar zolang dit nodig is zullen wij dit blijven doen.

Toen de eerste opstanden begonnen in Syrië sprak men over het Vrije Syrische Leger. De opstandelingen zouden ongewapend zijn maar schoten wel talrijke politiemensen dood tijdens die eerste vreedzame demonstraties. Toen later bleek dat dit vrije Syrische leger niets anders was dan een groep huurlingen, die eerder succes hadden gehad in het omver werpen en vermoorden van Ghadaffi, werd deze lezing niet meer gebruikt.

Denkende dat wij met zijn allen net zo achterlijk zijn als de doorsnee Amerikaanse burger, verzon de denktank van de CIA , MOSSAD, MI6 een nieuwe naam voor dezelfde groep, de nieuwe naam werd de gematigde rebellen. Miljoenen werden er geïnvesteerd in deze club maar bij navraag door enkele kritische journalisten die zich beriepen op Freedom of Information Act, bleek dat er slechts één persoon daadwerkelijk opgeleid was. Duidelijk verhaal wederom, er werd helemaal niemand opgeleid want ze hadden al huurlingen in dienst, de gematigde rebellen opleiding was niets meer dan een rookgordijn om huurlingen ongehinderd te kunnen financieren.

Toen dit eenmaal bekend werd verscheen al snel weer een nieuwe organisatie die zich het leed van de Syriërs aantrok. De SNC ofwel Syrian High Council. Ook deze groep moest ervoor zorgen dat het leek alsof in Syrië daadwerkelijk een burgeroorlog aan de hand was. Bij een burgeroorlog hoort immers een voor en een tegenpartij. Deze SNC wilde echter niet onderhandelen over vrede, ze hadden maar één voorwaarde en dat is dat de tot 2 keer toe gekozen president van Syrië, Bashar Al Assad, moest vertrekken zodat het SNC samen met de vele huurlingenfracties het land konden overnemen. Wij hebben in Libië gezien waartoe dat leidt!

Aleppo terror attacks

whitehelmets

Deze weken staan de kranten bol van weer een nieuwe groep in Syrië die, hoe kan het ook anders, zichzelf van geen kwaad bewust zijn, telkens Assad en Rusland beschuldigen van bombardementen op burgerdoelen en voor het oog van de camera overkomen als oprechte goedzakken die kinderen en andere kwetsbare mensen proberen te redden in oorlogsgebied. Deze groep worden de White Helmets genoemd of in het Nederlands, de Witte Helmen. De naam maakt meteen duidelijk waaraan ze te herkennen zijn, een witte helm die vanzelfsprekend vreedzaamheid en hulp impliceert. Wie zijn deze mensen en met welk doel zitten ze midden in Alleppo, betere vraag misschien nog wel, hoe zijn ze in hemelsnaam Aleppo binnen gekomen? Aleppo is hermetisch afgesloten omdat een groot gedeelte van de El Nusra huurlingen zich hier schuil houden en al jaren de bevolking terroriseren en voor het minste bestraffen met de dood.

De organisatie neemt naar eigen zeggen geen geld aan van belang hebbende partijen of van oorlogspartijen en zijn compleet neutraal.

Als wij op zoek aan naar wie deze mensen zijn zou je haast tranen in de ogen krijgen van hetgeen zij over zichzelf schrijven. Mensen die hun eigen leven in de waagschaal gooien om anderen te helpen. Ze halen mensen onder ingestorte gebouwen vandaan, lappen gewonde mensen op, transporteren ze naar ziekenhuizen, etc. Echte Engelen op Aarde temidden van hels geweld in Syrië! Wat een helden, dames en heren, mag ik aub een daverend applaus voor deze superhelden?! Ook onze minister Bert Koenders, u kent hem nog van zijn prachtige werk in voormalig Joegoslavië, erkende deze helden direct en maakte zonder blikken of blozen 4 miljoen euro over naar deze club!

Geweldig gebaar van Bert Koenders met ons belastinggeld. De Witte Helmen staan zelfs op de nominatie om de Nobelprijs voor de vrede in ontvangst ten nemen. En toen kwam een grote olifant en blies het sprookje uit.

white helmet infographic 2

De witte helmen organisatie is ontstaan uit het Syrische Civiele Defensie leger, dat zoals jullie weten ook niet bestaat behalve in de analen van de elite die al deze organisaties in het leven roepen om de schijn van een burgeroorlog hoog te houden. Jabhat al Nusra, Jaysh al Islam, Ahrar as Sham en ISIS horen allemaal bij deze SCD ofwel White Helmets. De organisatie is de nieuwste vinding om ons een rad voor ogen te draaien. Samen met het niet bestaande Observatorium voor mensenrechten in Syrië werkt deze nieuwe groep aan nieuwe destabilisatie in Syrië om alsnog het beoogde elitaire doel, afzetting van Assad te forceren. Een grove beschuldiging van mijn kant maar ik ga het jullie aantonen. De afbeelding boven laat de organisatiestructuur zien van de Witte Helmen en het zal jullie opvallen dat de Britten hier een dikke vinger in de pap hebben, wederom. Ook zien jullie het logo staan van USAID, de organisatie van Dhr. Soros en als Soros iets doet dan kun je er gif op innemen dat het voormalige Blackwater, nu Academi, ook van de partij is. En als klap op de vuurpijl het teken van Mossad! Nu zegt zo’n plaatje natuurlijk niet veel maar misschien kan deze video jullie wel overtuigen. In de volgende video zien wij hoe een jongeman door een huurling dood geschoten wordt en dat de Witte Helmen er naast staan en wachten tot ze het lijk kunnen meenemen. Kijk, maak een mooie foto van het lijk en de Witte Helmen en draag ze voor voor de Nobelprijs!

Dit beste mensen zijn de Witte Helmen, het zijn geen helden, het zijn slagers van het ergste soort, huurlingen van de elite en wederom georganiseerd en gefinancierd door de Westerse elite. Want niet alleen Nederland heeft een behoorlijke duit in het zakje gedaan van deze huurlingen maar ook de VS heeft maar liefst 23 miljoen dollar in deze organisatie gestoken. U kunt het een vertegenwoordiger zelf horen zeggen na wat aandringen van de nog bestaande kritische journalisten die de VS rijk is.

syria 2 plan b

voorkennisbombardementen

Wie zijn die huurlingen dan onder andere?

Isismossad

tatuaggi isis

En de volgende foto's laten ons zien hoe wij om de tuin geleid worden met beeldmateriaal van vernietiging.

assad framed

 

Het is duidelijk wat er werkelijk aan de hand is. Het lang gewenste plan B voor Syrië van de elite moet in stelling gebracht worden. Dit gaat gepaard met gigantische propaganda. Daarbij moet Assad en Putin het ontgelden want de wereld moet en zal een beeld opgedrongen krijgen dat deze twee mensen het kwaad op Aarde vertegenwoordigen. Er zal worden geroepen om een No Fly Zone in Syrië waardoor het land in tweeën gedeeld zal worden en de huurlingen rustig hun gang kunnen gaan onder de noemer van het Syrisch verzet. Voor de allerlaatste keer, er bestaat geen Syrisch verzet!

In dit stuk hebben wij laten zien hoe de VS, Israel, Engeland en anderen samen werken om Assad te toppelen, dit mag ten koste gaan van nu al meer dan 400.000 slachtoffers waaronder heel veel kinderen, vrouwen en oude mensen. Dat Saoedie Arabie, Qatar, VAE en Turkije ook een behoorlijke duit in het zakje doen, hebben wij al eerder aangetoond.

Er is geen burgeroorlog in Syrië maar een oorlog tegen burgers door de Westerse elite!

 

Trouwens, ook weer zo'n typisch elitegeintje om mensen die moord en verderf zaaien met een witte helm te laten lopen. Omdraaitechniek. Let er maar eens op. Alles wat ze vertellen draaien deze mensen om. Kijk het journaal, draai de feiten om en je hebt meer waarheid dan je kunt voorstellen.