oorlog ruslandHet is weer highlife in het mainstream mediawereldje dat nauw verwant is aan de elite die uit pure noodzaak van hun falende corrupte financiële systeem met alle macht proberen een wereldoorlog te forceren met in de hoofdrol Rusland. De toppers onder de collaborateurs van de elite zoals de volkskrant en de Telegraaf koppen dat de Russen een invasie begonnen zijn! Dat baseren ze op een anonieme bron binnen de NATO, de vechtclub van de elite die al weken soortgelijke berichten naar buiten brengen waarvan keer op keer blijkt dat ze uit de dikke duim van Rasmussen, de voor spek en bonen werkende secretaris- generaal van de NATO, gezogen zijn. In werkelijkheid trekt een Amerikaan altijd de kar van de NATO want de NATO heeft altijd een Amerikaanse bevelhebber.

De niet gekozen president van Oekraïne, Porosjenko, loopt ook al weken te stoken met de meest belachelijke berichtgevingen die steevast verzonnen blijken te zijn om de publieke opinie klaar te stomen voor een oorlog in Europa. Parallel aan deze vermeende gebeurtenissen worden de lang beloofde rapporten over de ramp met MH17 achter gehouden en krijgt de bevolking van de wereld geen uitsluitsel over de bemoeienissen van Rusland of de opstandelingen die volgens westerse bronnen hier de hoofdrol in gespeeld zouden moeten hebben. Tot op de dag van vandaag blijven die bewijzen uit terwijl er compleet volledige zwarte dozen zijn geborgen die met het meeste gemak kunnen worden uitgelezen, blijven de harde bewijzen die de VS al maanden gebruikt in vele interviews en internationale gesprekken uit.

Zoals de feiten er nu liggen begint het er steeds meer op te lijken dat de MH17 door anderen dan Rusland of de opstandelingen uit de lucht is geschoten om zodoende als Valse Vlag aanslag te dienen. Een valse vlag aanslag is een aanslag die door eigen organisaties opgezet en uitgevoerd wordt om zodoende een vijand deze daad in de schoenen te kunnen schuiven en een rechtvaardiging te krijgen om een oorlog te beginnen. Bewezen valse vlag aanslagen uit het verleden zijn bijvoorbeeld de aanslag op de USS Liberty in 1967 door, hoe kan het ook anders zou je haast zeggen, Israel, maar ook bijvoorbeeld de vermeende torpedojagers uit het Tonkin incident waarna de toenmalige president, net als nu, zonder toestemming van het congres een grote oorlog begon.

Veel mensen menen dat Valse Vlag aanslagen niet echt bestaan maar de feiten uit de geschiedenis laten anders zien. Nog niet zo lang geleden werd er in Syrië nog een valse vlag aanslag gedaan met chemische wapens om een totale oorlog tegen Assad te kunnen beginnen. Die wens is nog steeds actueel en wordt mede door het opbouwen van de zogenaamde Islamitische Staat ( IS ) langzaam nieuw leven ingeblazen. Het is ook geen geheim dat deze IS al jaren getraind en financieel gesteund wordt door landen en bronnen die achter de schermen nauw samenwerken met de financiële elite, landen die hierin te noemen zijn zoals Saoedie Arabië, Qatar, Turkije, Israel, Jordanië, etc.

Eén van de meest in het oog springende abnormaliteit m.b.t. tot bijvoorbeeld de Islamitische Staat, zogenaamde extremistische moslims, is dat zij landen zoals Syrië en Irak aanvallen maar Israël en anderen buiten schot laten. Naar mijn mening een duidelijke indicatie dat de landen die buiten schot blijven een rol spelen in dit geheel.

Ondanks het uitblijven van harde feiten over de vermeende inmenging van Rusland in de strijd van de opstandelingen tegen de ongekozen Kiev Nazie overheid, wat inmiddels wel bewezen is, mede ook door de vraagstellingen in de tweede kamer j.l. waar geciteerd wordt uit een artikel dat Bovendien enkele weken geleden plaatste. De kamervraag ging hoofdzakelijk over een TV oproep van een door Nederland en de UK gesteund TV kanaal in Oekraïne waar de verslaggever onverbloemd een oproep doet tot genocide.

Dat dit soort zaken simpelweg niet getoond worden in nationale journaals is ronduit onthouding van essentiële informatie waarmee de media zich schuldig maken een oproer kraaien en oorlogsophitsing van de bevolking.

Mensen in Nederland bent gewaarschuwd! U kunt niet meer vertrouwen op uw TV informatiekanalen want ze worden stuk voor stuk onder de knoet gehouden door het grote geld. Wiens brood men eet diens woord men spreekt. Ze spreken geen waarheid, ze doen niet aan hoor en wederhoor en ze doen stellingen die ze niet kunnen onderbouwen. De Nederlandse media is dood!

Hebben wij het dan altijd bij het rechte eind? Neen, zeker niet maar wij doen wel aan hoor en wederhoor, wij plaatsen geen stellingen die niet te onderbouwen zijn en wij propaganderen geen oorlogen tegen wie of wat dan ook. Wat wij nastreven is rust, vrede en vrijheid en een eerlijk geldsysteem waarmee iedereen een goed leven kan verkrijgen.

Als je dit soort doelstellingen hebt wordt je in Nederland ingekaderd, in de gaten gehouden en als het even kan aangepakt zodat je minder of helemaal niet meer schrijft.

Onthoud één ding goed! Als iemand iets stelt dan moet die iemand ook aantonen. De VS, IMF, EU en andere belanghebbenden stellen al weken dat Rusland achter de Oekraïne crisis zit, dit terwijl het toch echt van Balen en Timmermans waren die op de Maidan het volk extra ophitste warmee de hele ellende daar begonnen is.

De schaakzetten die eerder gedaan werden door de elite kunt u terug vinden in ons eerste artikel over deze gefingeerde crisis of zoals u wilt, valse vlag aanslag.

Laat u niet gek maken. Zolang wij onze kinderen niet als soldaten naar welk front dan ook sturen is er niets aan de hand. Als onze elite graag macht wil hebben in Oekraïne en andere landen dan zullen ze zelf moeten gaan vechten of hun eigen kinderen sturen. Niemand heeft baat bij een nieuwe wereldoorlog behalve die mensen die in de hoogste nood verkeren en dat is onze eigen financiële elite waarvan hun corrupte geldsysteem als en kaartenhuis in elkaar begint te vallen!