oekraineDe protesten in het westen van de Oekraïne zijn georganiseerd de CIA, het Amerikaanse Staatsdepartement, en niet overheidsorganisaties ( NGO’s ) die samenwerken met de CIA en het Staatsdepartement. De doelstelling was om het besluit, genomen de gekozen overheid van de Oekraïne om NIET bij de EU aan te sluiten, terug te draaien in het voordeel van de EU.

De VS en de EU werkten aanvankelijk samen met als doel de onafhankelijkheid van de Oekraïne te slopen en er een onderdanige entiteit van de EU overheid in Brussel van te maken. Voor de EU is uitbreiding noodzakelijk want ze hebben net als de VS niet de beste bedoelingen met nieuw toetredende landen. Deze staan op het verlanglijstje van plunderende bankiers en corporaties die dit land graag willen leegzuigen zoals ze dat met alle aangesloten landen doen. De EU en de VS zijn momenteel niets minder dan werktuigen van deze plunderende bankiers en corporaties. Tevens is het erg handig voor de VS als de Oekraïne bij de NATO ingelijfd kan worden zodat zij militaire bases kunnen bouwen in de achtertuin van Poetin’s Rusland. Er zijn 3 landen die momenteel de wereldwijde hegemonie van de VS en de EU tegenhouden, die drie landen zijn, Rusland, China en Iran en niet toevallig zijn deze 3 landen doelwit van de Amerikaanse agressiepolitiek. Feitelijk kun je de VS en de EU als zodanig niet meer zien als democratische bolwerken van het westen maar zijn het schimmen van ooit democratische landen, in handen van de financiële elite die voortdurende expansie benodigen om hun ongebreidelde drang naar nog meer geld en macht mogelijk te maken.

Het probleem tussen de VS en de EU met betrekking tot de Oekraïne is dat de EU zich nu pas realiseert dat een overname van de Oekraïne door de EU een rechtreeks dreigement naar Rusland toe is in de wetenschap dat Rusland makkelijk de olie en gas toevoer naar de EU kan stopzetten en bij een eventuele oorlog Europa in no time onder de voet loopt. Dus werd de dreiging min of meer genuanceerd.

Het antwoord van de neo conservatieve Victoria Nuland, staatssecretaris van de VS was, “FUCK THE EU” toen ze de leden van het Oekraïense parlement beschreef die de nieuwe leiding moesten gaan vormen, opgedrongen door de VS en de EU aan het slecht geïnformeerd Oekraïense volk dat denkt onafhankelijkheid te verkrijgen door zich aan te sluiten bij het nog veel corruptere Europa en dito Amerika, zoals eerder al gezegd, speelballetjes geworden van de wereldwijde financiële elite.

rutte poetin

Ik heb altijd gedacht dat de mensen in Europa en Amerika slecht geïnformeerd zijn maar de mensen in het Westen van de Oekraïne dingen inmiddels hard mee naar plaats 1 van onwetendheid.

De realisatie van de ‘CRISIS “ in de Oekraïne was simpel. De eerder genoemde Victoria - FUCK THE EU- Nuland, vertelde aan de National Press Club in Washington, dat de VS maar liefst $5 miljard “investeerde” in agitation (opschudding) in de Oekraïne. http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm De crisis begon in het Westen van de Oekraïne omdat daar meer mensen wonen die minder met de Russen hebben.

usa oekraine

De VS en Europa willen het aan de wereld doen overkomen dat de Oekraïne onder Rusland slecht af is en veel beter onderdeel kan worden van Europa. Mensen binnen de Europese Unie weten inmiddels beter. Je hoeft geen begenadigd econoom te zijn om te zien dat vrijwel alle Europese landen zwaar in de financiële problemen zitten dankzij de EU en de enorme invloeden die banken en grote corporaties in deze landen hebben. Met de komst van de Oekraïne naar de EU zouden deze financiële extremisten ( de wereldwijde financiële elite ) een nieuwe bron van inkomsten krijgen en dit land, net als Portugal, Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Nederland, etc. leeg kunnen zuigen ter faveure van hun eigen bankrekening en machtswellust!

De niet overheidsorganisaties uit de VS en de EU, die opereren in landen zoals de Oekraïne, zijn ontworpen om landen waarbinnen zij opereren, van binnenuit kapot te maken. Sommige organisaties claimen zelfs mensenrechten organisaties te zijn, anderen indoctrineren de lokale bevolking onder het mom ven educatieve programma’s en het “bouwen aan democratie”. Anderen, opgeleid en aangestuurd door de CIA zijn gespecialiseerd in het provoceren, Pussy Riot, en slechts enkele van deze organisaties zijn legitieme organisaties met een werkelijk en toetsbaar doel.

Obama en de grote ongekozen mannen van de EU zoals de voor velen nog steeds onbekende en volstrekt ondemocratisch aangewezen van Rompuy, president van dit achterlijke zichzelf gekozen orgaan, staan aan de zijlijn te roepen dat ze economische sancties zullen opleggen aan Rusland en de Oekraïne als ze de gewelddadige extremistische demonstranten niet netjes behandeld zullen worden. Met andere woorden;

Als de Oekraïense politie zich gedraagt naar de gewelddadige demonstranten zoals de politie in de VS doet naar vreedzame demonstranten, het voor Washington een reden is om zich in te mengen in deze binnenlandse affaire.

Hoe landen van binnenuit kapot gemaakt worden hebben wij op Bovendien al eerder laten zien in het artikel, Revolutie op bestelling.

Naast de al geleverde informatie is ook al duidelijk wie de scherpschutters betalen. Russia Today heeft de hand weten te leggen op een teleffontap waaruit blijkt dat een hofe functionaris de middelen levert aan de scherpschutters om dood en verderf te zaaien tijdens de rellen in de Oekraine en deze ellende tie te wijzen aan de pro Russische kant van de Oekraine. http://rt.com/news/ashton-maidan-snipers-estonia-946/

Verder rest mij vooralsnog te verwijzen naar de manier waarop Irak, Libië en Syrië zijn aangepakt door deze financiële elite. Waarbij de laatste twee precies passen in de blauwdruk die ook toegepast wordt momenteel op de Oekraïne met maar één belangrijk verschil. In de Oekraïne hebben de operaties van de CIA aftakkingen, zie revolutie op bestelling, succes gehad op een deel van de Oekraïense bevolking, dat deel dat daadwerkelijk denkt dat de Oekraïne beter af is als onderdeel van de EU.

Als opmaat voor het volgende conflict, op eenzelfde wijze georkestreerd als de Oekraïne en Syrië, geef ik alvast een hint…….Venezuela.

Voor mensen die het willen weten. Momenteel werken de BRICS landen aan een nieuwe standaard als opvolging voor de failliete en corrupte petro dollar. Zie de acties van de EU en de VS, lees, de financiële elite, binnen dit kader en veel zal duidelijk worden. Alles wat momenteel gebeurt op macro economisch en geo politiek niveau heeft hier rechtstreeks mee te maken. De financiële elite probeert koste wat kost de macht en hun corrupte petro dollar te handhaven maar als het aan mij ligt, en aan alle mensen die het leven verkiezen boven het welzijn van onze elite, zullen de BRICS nog dit jaar de status quo doorbreken en de wereld voorgoed veranderen in het voordeel van alle mensen.

Wie schoot op wie en waarom?

Inmiddels is het overduidelijk geworden dat zogenaamde NGO's, niet overheids organisaties zoals Amnesty, Rode Kruis en vele anderen door de VS en de Westerse handlangers gebruikt worden om negatieve berichtgeving over 'slechte regimes" te verkondigen. Zo bleken de babys in Irak, gebracht door Amnesty International een grove leugen te zijn, de aanvallen van Ghadaffi op zijn burgers waarbij 6000 doden vielen en de aanleiding waren voor de zogenaamde No Fly Zone, uit de duim gezogen, de gifgasaanvallen van Syrië verzonnen, en ga zo maar door. Voor wie het nog steeds niet geloven willen kunnen dit filmpje even kijken;

Zwitserland, Westen annexeerde Oekraïne met geweldadige en gefinancierde staatsgreep!

Hoe de elite de Oekraïne bij de EU probeert te trekken

Er is al veel over gesproken maar zoals altijd zeggen beelden meer dan woorden. Hoe kwam de nieuwe regering tot stand. Lekker democratisch stemmen. Eén persoon die voor meerdere zetels stemt.

stemmingOekraine

stemminoekraine1

stemminoekraine2

stemminoekraine4

Voor de mensen die deze kwestie volgen en zelf discussie voeren op fora en in reacties op mainstream- kranten- artikelen plaatsten wij wat materiaal dat je kunt gebruiken om aan te tonen hoe democratisch de ongekozen nieuwe overheid van de Oekraïne is.

Als wij dit weten dan mag je er gemoedelijk vanuit gaan dat Poetin dit ook weet. Des te meer begin ik Poetin te waarderen. Hij had alleen al op basis van wat er in het Oekraïense parlement gebeurd is kunnen ingrijpen en de wereld had dat begrepen, ware het niet dat onze nieuwskanalen ons NIET willen laten zien wat er werkelijk speelt en dat heeft er weer mee te maken dat onze nieuwskanalen niet ONS dienen maar een selecte elitaire club waarvan ze financieel afhankelijk zijn gemaakt.

Poetin heeft dat niet gedaan, heeft er zelfs voor gezorgd dat de oproerpolitie van de Oekraïne zelfs toen ze beschoten werden, met knuppels geslagen, met kettingen, stoeptegels in hun gezicht kregen en vuurwerk, NIET terug sloeg. Poetin heeft ook hier weer gedaan wat het juiste was voor de bevolking van de Oekraïne. Ook de zogenaamde invasie van de Krim, groots gebracht in alle collaborerende kranten en nieuwskanalen, is NIET gegaan zoals dat met Afghanistan, Irak of Libië gegaan is. Iedereen heeft kunnen zien hoeveel mensen hun leven hebben moeten laten in bovenstaande humanitaire acties van het Westen ( elite ) en dat deze landen met grof en overbodig geweld werden overmeesterd. De Krim is na een referendum, waarvan de EU nota bene vindt dat dit ongeldig is ( het zijn immers burgers die zich ergens voor uitspreken ) terug bij Rusland, zonder ook maar 1 bom te gooien of ook maar 1 burgerslachtoffer te maken.

Ze zullen de leugens blijven herhalen, onze geliefde media, maar jullie weten waar je terecht kunt voor de andere kant van de medaille.

TV baas wordt op democratische wijze door nieuwe regering Oekraine op non actief gezet.

Oh ja, de nieuwe regering, even voorstellen!

NazigroetOekraine

 

Diplomaat, Westen pleegt staatsgreep en probeert het in schoenen van Rusland te schuiven!

 Chronologische volgorde Oekraïne crisis.

 Waar is het goud van de Oekraïnse bevolking gebleven?

Ukraine is the Waterloo Event for the US Dollar!

Media Lens, The ‘Professorial President’ And The ‘Small, Strutting Hard Man’

Was The Price Of Ukraine’s “Liberation” The Handover Of Its Gold To The Fed?

Sluipschutters betaald door de VS en andere Westerse bronnen.

Israelische veteraan leidt straatbendes in Oekraïne.

BREAKING UPDATE: CRIMEA PARLIAMENT TOOK DECISION TO JOIN RUSSIA!!!

Regelmatige updates volgen.

Gebruikte bronnen;

http://www.paulcraigroberts.org/2014/02/12/washington-orchestrated-protests-destabilizing-ukraine/

http://larouchepac.com/node/29914

http://tarpley.net/kiev-fascist-clique-reeling-under-russian-counterstrokes-obama-must-back-off-merkel-ashton-fabius-sikorski-steinmeyer-exposed-as-coup-plotters/