oekraineTen tijde van de massale Maidan gevechten deed de Westerse media dagelijks verslag hierover in hun uitzendingen en kranten. Zelfs per uur hoorden wij nieuwe berichten, ze wilden zo actueel mogelijk zijn, het ging immers over de vrije wil van een complete bevolking. Vanaf 15 maart 2014 verstomde de berichtgeving over de Oekraïne. Het doel was immers bereikt, de gewelddadige overname van de Oekraïne de EU met behulp van extremistische groepen was een feit, verdere berichtgeving is overbodig. Of is er geen nieuws meer te melden uit de Oekraïne?


Hoe dan ook, de voorzitter van de geheime dienst in de Amerikaanse senaat, Dianna Feinstein, dat het Witte Huis de volksraadpleging in de Krim moet erkennen, dat zegt ze in een interview met CNN. Ook afgevaardigde van het Amerikaanse congres, Alan Grayson stelt vast dat; “ De VS blij zou moeten zijn dat het proces van zelfbestemming en machtovergave van 2 miljoen mensen zonder bloedvergieten plaats gevonden heeft. De bevolking van de Krim heeft het grondrecht van een volk, zelf te bepalen bij wie ze horen, dat hebben ze gedaan. De VS heeft in deze helemaal niets te vertellen.” Interessante geluiden, rechtstreeks uit de VS, zou het niet fijn zijn deze meldingen ook mee te nemen in de nieuwsberichten van het westen over de Oekraïne?


Zo ook het nieuws dat afgelopen weekend tienduizenden mensen in de Oekraïne de straat op gegaan zijn om te demonstreren tegen de nieuwe, zich zelf benoemde, coup-regering en tegen het uitschakelen van Russische nieuwskanalen. De mensen willen zelf de besluiten welke berichten ze zien en horen willen. Bovendien bevalt het de Oekraïense burgers niet dat voor de komende presidentsverkiezingen geen kandidaten uit het Oosten van het land te kiezen zijn.

Militante aanhangers van pro westerse sectoren verstoorden de demonstraties en een aanvoerder van hen zei: “ Wij voeren een oorlog tegen Rusland “. In meerdere grote steden vonden grote demonstraties tegen de huidige regering plaats, waaronder Dnepropetrovsk, Lugansk, Donezk, etc. De huidige volksvertegenwoordiging is in geen velden of wegen te vinden, waarom eigenlijk niet? Onze Westerse berichtgeving liet ons destijds toch weten dat de protesten en gevechten op de Maidan als doel hadden zich aan te sluiten bij de Europese standaard, nu, dat is inmiddels een feit, maar waarom durft de huidige regering zich niet onder HUN volk te begeven? Hier klopt duidelijk iets niet. Preciezer gezegd, hier werd gelogen, gelogen alsof het gedrukt stond!

Inmiddels is er meer nieuws uit de Oekraine. Bewoners van verschillende steden hebben volksraden opgericht om zich te kunnen verzetten tegen de ongekozen illegale overheid, die met behulp van westerse machten een coup gepleegd hebben. Zij vertegenwordigen NIET de meerderheid van de Oekrainse bevolking maar een minderheid. De meerderheid van de bevolking wordt vertegenwoordigd door de volksraden die momenteel via een referendum hun gelijk willen aantonen. De Westerse media verdraaien dit verhaal en willen ons doen geloven dat de rechtsextremisten die de macht gegrepen hebben legitiem aan de macht zijn gekomen, iedereen heeft kunnen zien dat daar niets legitiems aan te zien was. In elk ander land van de wereld zou het leger zijn ingeschakeld om de extremisten van repliek te dienen maar omdat de gekozen president al onder grote druk stond kon hij die optie niet inzetten. Wekenlang hebben de ordetroepen op zich in laten slaan met als gewelddadig einde het afschieten van ordehandhavers en burgers door de extremisten, ook weer verdraaid weergegeven door de Westerse mediakanalen.

Westerse nieuwskanalen vertellen hun kijkers en lezers dat het allemaal Russische soldaten zijn die de huidige opstanden uitvoeren. De volgende beelden maken volgens mij heel erg duidelijk waar de mensen in de Oekraine bang voor zijn. Ze zijn bang dat fascisten de macht blijven houden, zij die nu de macht met geweld gegrepen hebben met hulp van de EU, de VS en andere westerse kanalen. De vlaggen spreken boekdelen en de mensen, tja, kijk zelf even.....soldaten....yeah right! Helaas is de video die ik plaatste verdwenen. De nieuwe video laat echter hetzelfde zien. Geen soldaten maar gewone mensen die niet door een naziepartij geleid wil worden.

Ex NATO officier verdedigt Putin over Oekraine.

Iedereen kent nog wel de jongedame uit Syrië die vanuit haar eigen woning verslag deed en doet over de wantoetstanden in haar land. Deze, bijzonder knappe dame heeft nu een rechtstreekse link met een andere jongedame uit de Oekraine om ook over dat conflict duidelijk verslag te doen zonder de trucjes van de mainstream-media. Zo kan iedereen voor zichzelf bepalen wat er aan de hand is en hoef je niet de mening over te nemen van onze journaals die naar nu duidelijk is in deze conflicten, allen opgezet door de Westerse elite, bewezen liegen en zaken opzettelijk verdraaien ( 180 Graden ) om zodoende de publieke opinie aan hun kant te krijgen. Feitelijk aan de kant van de Westerse elite dus. Deel deze informatie!

 Lees ook: Oekraine-geheime-diensten-en-financiele-elite-ontketenen-bijna-wereldoorlog-3

Inmiddels maken de beelden die van over de hele wereld komen overduidelijk wat Bovendien al vanaf het begin stelde. Het was en is en minderheid die met behulp van Westerse machten de regering van de Oekraïne hebben overgenomen. De soldaten die naar het zogenaamd opstandige Oosten van de Oekraïne gestuurd zijn om orde op zaken te stellen, lopen massaal over naar de kant van de meerderheid die pro Russisch is. Zodra pantservoertuigen aankomen op een bepaalde bestemming worden ze opgewacht door de plaatselijke bevolking, de gestuurde militairen zwaaien vervolgens de Russische vlag om hun bedoelingen aan te geven. Een overwinning voor het volk van de Oekraïne!