who is whoVanaf het moment dat Rusland aanvallen begon op terroristen die Syrië al jarenlang teisteren, riepen westerse landen dat Rusland het probleem alleen maar groter zou maken doordat ze geen onderscheid maken tussen terroristen die van Syrië een kalifaat willen maken en terroristen die enkel de democratische regering omver willen werpen. De Russen kunnen alle hulp gebruiken en hebben van meet af aan gevraagd dat groepen die tegen IS vechten zich melden om aanvallen beter te kunnen coördineren. Het probleem wat zich echter voordoet is dat niemand schijnt te weten waar de FSA zich bevindt.

Mensen die zich een beetje ingelezen hebben in deze kwestie weten dat er geen enkele groep in Syrië aanwezig is die enkel vechten tegen de regering. De groep waar de westerse media zich maar aan vast blijft houden, het vrije Syrische leger, ofwel, de Syrische oppositie, bestaat namelijk niet echt. Vanaf het begin van het Syrische conflict zijn het altijd westers georiënteerde en gefinancierde groepen geweest die in Syrië begonnen te schieten op politie en overheidspersoneel. Bovendien heeft hierover geschreven in dit artikel.

Net als in Libië en andere landen wordt een contra beweging vlak voor het onrust zaaien in het leven geroepen. Het vrije Libische leger werd op dezelfde dag opgericht als het vrije Syrische leger. Is dat even toevallig! In Libië is inmiddels overduidelijk geworden wie er achter het vrije Libische leger zaten. Daags na de dood van Ghadaffi werd er een nieuwe bank opgericht in Libië, een bank die verbonden is aan het westerse Rothschild banksysteem, je weet wel, dat mooie corrupte systeem dat geld drukt uit het niets, je daar 30 jaar lang rente over laat betalen en bovendien je huis als onderpand verlangt. Er wordt wel eens gesteld dat alle oorlogen bankiersoorlogen zijn en dat klopt. Kijk naar de landen die de laatste decennia bestookt zijn door het westen, allemaal hadden ze NIETS te maken met ons banksysteem, ze drukten hun eigen geld zoals dat hoort.

Maar wat schetst mijn verbazing? Vandaag lees ik dat de Russen bezoek hebben gehad van entiteiten die zich voorstellen als het Vrije Syrische Leger. Bestaan ze dan toch? Nou, neen. Iedereen heeft de afgelopen weken kunnen zien wat er gebeurde. Rusland begon met hulp aan Syrië en wist in nog geen maand tijd meer te bewerkstelligen dan een coalitie van meerdere landen gedurende een heel jaar. De Russen zijn echter niet achterlijk en hebben op de grond voortdurend navraag gedaan over eerdere acties van deze coalitie omdat ze het ongelooflijk vinden dat de Islamitische Staat gegroeid is terwijl er voortdurend aanvallen zouden zijn geweest. Uit navraag blijkt dat verschillende landen daadwerkelijk acties hebben uitgevoerd maar dit deden in gebieden waar geen mensen meer woonden, niet één keer maar keer op keer. De coalitie heeft een spelletje gespeeld en dat is wat de Russen al een hele tijd weten.

Het is om te gieren van het lachen hoe de Russen de westerse wereld momenteel het schaamrood op de kaken laten krijgen door de vragen die ze stellen. Hallo Obama, wij willen graag samenwerken met het Vrije Syrische leger, waar kunnen wij contact met ze opnemen? Waar bevindt zich hun hoofdkantoor, wie is de leider van het Vrije Syrische leger? Welke gebieden hebben ze onder controle? Hoe groot zijn hun manschappen? Etc. Vragen waarvan de Russen weten dat de coalitie er geen antwoord op heeft. Het enige dat de coalitie nog kan doen is weigeren samen te werken met de Russen omdat dit de enige uitweg is uit deze door het westen gecreëerde impasse. Er is geen Vrij Syrisch leger, net zo min dat er gematigde rebellen zijn. Alles dat zich tegen de Syrische overheid verzet is in het leven geroepen door de Westerse elite met maar één doel en dat is het neerzetten van hun mannetje in Syrië. Olie en gas en natuurlijk het banksysteem zijn de leidende factoren, niet burgers bevrijden, vooral de Amerikanen weten niet wat bevrijden betekent. Overal waar de Amerikanen mensen bevrijd hebben menen ze meteen voor eeuwig een militaire basis te moeten plaatsen. Momenteel kent de wereld 191 bases van het Amerikaanse leger in andere landen. Die landen die een bases hebben dansen normaal gesproken naar de pijpen van de VS. Momenteel hoor ik steeds vaker berichten van landen die de bases kwijt willen, ook daar hebben ze door dat de hegemonie van de VS over is.

Nu de VS hun voordeel in Syrië verloren hebben proberen ze via pseudo politieke bewegingen onrust te zaaien. Het vrije Syrische leger en de gematigde rebellen zijn daar voorbeelden van. Ze vallen onze jongens aan roepen ze in koor. Maak het daarnaast nog even extra ingewikkeld door wat minderheden en meerderheden te benoemen, Alawieten, Soenieten, etc. en de gemiddelde burger haakt af. Precies wat ze willen. Dat wij het niet meer begrijpen en afhaken. Laat je daarom niets wijs maken door de westerse media. Er zijn in Syrië twee groepen mensen, Syriërs die gewoon een normaal leven hadden en dit weer terug willen en door het westen betaalde huurlingen die de opdracht hebben dood en verderf te zaaien in de hoop dat de bevolking gaat mokken en om verandering van regering vraagt, precies zoals dit in andere landen gebeurde die in het rijtje van de door de westerse elite verzonnen Arabische lente voorbij komen.

Nu wij het toch over lente hebben, nu wordt het echt lente in het Midden Oosten. Het is nog slechts een kwestie van tijd dat de bom echt barst rondom de onhoudbare leugens van onze politiek en media. Iedereen met een beetje kennis en eigenwaarde ziet wat er daadwerkelijk aan de hand is en was, dankzij het optreden van Rusland. Dit optreden heeft voor eens en altijd duidelijk bloot gelegd hoe Westerse machten, onze elite, flagrante leugens gebruiken om hun doelen te behalen. Niet schuwen om enkele tienduizenden of zelfs honderd duizenden mensen op te offeren voor hun politieke doelen. Irak, geen massavernietigingswapens, geen aanleiding dus voor die oorlog, Afghanistan, aangevallen omdat El Qaida daar zou trainen. Nu krijgt deze organisatie van de VS en westerse alliantie regelmatig militaire en financiële steun. Maken deze landen zich daarmee niet schuldig aan het in stand houden van een terroristische organisatie die volgens de VS verantwoordelijk zijn voor ten minste 3000 dode burgers?

Eind december moeten de sancties tegen Rusland herzien worden. Ze kunnen dan worden verlengd of ze kunnen worden afgeschaft. Nu al is duidelijk dat de sancties niet verlengd zullen worden want de steun van de Europese schoothondjes aan de grote boze bullie VS is af aan het takelen. De leugens zijn zo zichtbaar dat zelfs de allergrootste vriendjes zoals Duitsland het niet langer kunnen verantwoorden om de VS in deze praktijken te blijven steunen. En niet alleen Duitsland zal er de brui aan geven, er staan nog zo’n 8 tal landen die van de sancties af willen omdat ook die sancties door de VS nauwelijks gevoeld worden maar in Europa worden ze wel degelijk gevoeld. De liefde met de VS is duidelijk over. Nu is het afwachten welke troeven ze nog in hun mouwen hebben. Ik vrees dat ze hun beste kaarten al gespeeld hebben.

In de tussentijd heeft Iran een verzoek gedaan toe te kunnen treden tot de BRICS landen en geloof mij, er zullen er meer volgen.