obama roastRechter Jeanine Pirro, die jarenlang als rechter werkte en momenteel als analiste voor verschillende nieuwskanalen steekt haar wantrouwen jegens haar eigen president, Barack Obama, niet onder stoelen of banken. In een ruim 10 minuten durende uitzending fileert ze de Nobelprijswinnaar voor de vrede en maakt ze op pijnlijke wijze duidelijk wat eigenlijk iedereen al weet.

 

judgejeanineBarack Obama is een grote leugenaar. Ik verwacht dat de Amerikaanse pers over haar heen zal vallen omdat ze zelf ook niet vrij te spreken is van schandalen en dat zal de pers graag gebruiken om haar woorden te nuanceren of zelfs in diskrediet te brengen. Maar toch, de woorden zijn gesproken en zullen hun impact hebben op velen. En wat betreft haar kredietwaardigheid....zelfs een klok die liegt zegt ten minste twee keer per etmaal de juiste tijd.

Een andere oorlogsfan en ophitser, John McCain kreeg ook een behoorlijke veeg uit de pan. Niet van een gewone burger maar van een potige ex- marinier die zijn ongenoegen kwijt wilde. De marinier beschuldigt McCain en andere wolven binnen de Amerikaanse overheid van hoogverraad van het Amerikaanse volk. De marinier zegt het zelf al in zijn toespraak. Wij willen niet nog een nieuwe oorlog gebaseerd op leugens en halve waarheden, wij willen dat onze vrienden, zonen, vaders en moeders naar huis komen en stoppen met de zinloze oorlogen in landen die ons niet bedreigen.

Kameraad Putin doet ook nog een duit in het zakje op de verjaardag van de veel besproken 911 aanvallen op het WTC in New York. Via RT ( Russia Today ) laten de Russen weten dat ze het spel doorhebben wat wereldwijd gespeeld wordt door de elite. 911 was een aanval gepleegd door bepaalde elementen binnen de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten in samenwerking met de Israëlische mossad. Nieuwe studies, gesteund door duizenden architecten, ingenieurs en andere experts laten onomstotelijk zien dat het neerkomen van de gebouwen op basis van de gegevens in het zogenaamde NIST rapport natuurkundig schier onmogelijk is.

 

De Nobelprijswinnaar voor de vrede mag dan haast hebben met het opnieuw willen bombarderen van onschuldige mensen ver buiten de eigen landsgrenzen, zogenaamd om mensen te beschermen, maar zo heet als Obama denkt dat de soep gegeten wordt, zo heet is die allang niet meer. Het is duidelijk dat de meeste mensen op deze wereld deze belachelijke aanpak zat zijn omdat uit eerdere interventies niets dan nog meer kwaad is gekomen.

Barack Obama, als het je nog niet duidelijk is, het spel is over. De mensen zijn jou zat! Ze geloven je niet meer. Je bent geen enkele belofte nagekomen, je hebt jouw eigen Afro Amerikaanse achterban verraden en in de steek gelaten. 90% van de gevangenen in de VS zijn Afro Amerikanen die voor de kleinste vergrijpen ( bezit van hasj of wiet ) jarenlang de gevangenis indraaien. Dit terwijl jij de zionistische lobby in de VS niet één maar twee handen boven het hoofd houdt en de Israëlische belangen blijkbaar zwaarder laat wegen dan die van je eigen volk, de Amerikanen.

Barack Obama, in potentie een leider van wereldklasse, je bent geen haar beter dan alle andere voorgangers van je die niets deden voor de bevolking in eigen land en daarnaast wereldwijd brandhaarden stichtten voor de belangen van de elite.

Barack Obama, jij bent de zwakste schakel!