syrie oorlog bij volmachtVoor wie nog steeds het officiele verhaal gelooft, burgeroorlog in Syrië, de rebellen zijn de goedzakken en het leger is de duivel, zal na het zien van deze beelden van een koude kermis thuiskomen. Ja, wij laten de beelden wel zien want mensen moeten zien welke beesten onze leiders betaald worden om wanorde te stichten, dood en verderf in Syrië. En wat betreft de vrienden van Syrië, dat zijn geen vrienden, vrienden laten het niet toe dat je volk op beestachtige wijze afgeslacht wordt en vragen niet om nog meer wapens, sancties en geld om nog meer ellende te veroorzaken. Vrienden roepen op tot kalmte en dialoog.

 

Aansluitend op het eerder verschenen artikel over Syrië, oorlog bij volmacht ( Proxywar ), bleek het gisteren onmogelijk voor de propaganda nieuws kanalen om de verschrikkelijke beelden van het zogenaamde Vrije Syrische Leger ( FSA ) tegen te houden om de toch al zeer slechte naam van deze huurlingen, want dat zijn het, enigszins te zuiveren. Uit de beelden en de verslaggeving wordt duidelijk dat deze mensen niet bezig zijn met vechten voor de vrijheid maar vechten voor hun plezier. Ik meen, hoe ver moet je gezonken zijn om de ingewanden van je slachtoffers te willen opeten en ook nog vast te laten leggen op videobeelden? Maar dat is de harde realiteit waarmee president Assad te maken heeft. Was het maar een burgeroorlog zou je bijna denken, dan was het duidelijk en kon Assad afstand nemen omdat zijn volk niet meer achter hem zou staan maar de feiten laten iets anders zien. De bevolking van Syrië wordt met hand en tand verdedigd door het regeringsleger terwijl aan de andere kant de geldstromen naar de huurlingen toenemen. Landen zoals Qatar, Saoëdie Arabië, Israël, de VS en veel landen binnen de EU steunen deze huurlingen met geld, wapens en zelfs zoals afgelopen weken bleek, chemische wapens.

 

'Rebel Syrië eet hart regeringssoldaat'

(Novum) - Human Rights Watch is in bezit gekomen van een video waarin een Syrische rebellencommandant de borstkas van een dode regeringsmilitair opensnijdt en het hart en de lever verwijdert. Hij steekt het hart in zijn mond en lijkt er een hap uit te nemen. HRW spreekt van een oorlogsmisdrijf.

De man wordt in de video Abu Sakkar genoemd. Zodra hij de organen heeft verwijderd zegt hij in de camera: "Ik zweer bij Allah, soldaten van Bashar, jullie honden - we zullen jullie harten en levers verslinden! Takbir! Allah is machtig! O, helden van Baba Amr, slacht de alawieten en verwijder hun harten en verslind ze!"

HRW gaat ervan uit dat het inderdaad om een commandant gaat die zich Abu Sakkar noemt. Dat zou de alias zijn van een voormalige bevelhebber van de Al-Farouq Brigade uit de wijk Baba Amr in de stad Homs.

Deze Abu Sakkar duikt ook op in een video waarin hij sjiitische dorpen in Libanon met raketten onder vuur neemt. In een andere video staat hij bij de lijken van wat hij Hezbollah-strijders noemt.

Bron: nieuws.nl

Het zijn ook deze in en in zieke huurlingen die op naburige grenzen schieten om vervolgens deze landen in het conflict te betrekken met als enige doel, een andere overheid ( westers georiënteerd ) te kunnen plaatsen. Elke daad van deze huurlingen wordt uitgelegd als een daad van het Syrische regeringsleger maar nu blijkt voor de zoveelste keer dat het dus de huurlingen zijn en niet Assad die op zijn eigen burgers schiet, buurlanden etc. Carla Del Ponte, speciaal gezant van de VN liet afgelopen week al weten dat de chemische wapens ingezet werden door de huurlingen en zeker weten niet door het regeringsleger. Wat zegt dat over dit conflict?

Natuurlijk is het allemaal de ver van onze bed show en zo wordt er in de regel dan ook door medeburgers op gereageerd als ik de andere kant van de medaille laat zien maar mensen, er worden onschuldige mensen op beestachtige wijze van kant gemaakt, enkel en alleen omdat de elite dit wilt. Dat zien jullie toch ook?

De meeste media willen de beelden niet laten zien maar ik vind dat die beelden net overal zichtbaar moeten zijn. Onze leiders maken dit soort zaken mogelijk door ons belastinggeld in te zetten voor steun aan deze barbaren. Dat moet godverdomme afgelopen zijn, dit kan Rutte of wie dan ook toch nooit verantwoorden. Iedere westerse leider die of financieel of middels wapenleveranties steun levert aan deze huurlingen is medeplichtig aan de meest gruwelijke moorden die de mensheid kent.

Laat je niet medeplichtig maken en deel deze informatie, spreek overheidsambtenaren aan, stuur mails naar de politiek, praat erover met mensen uit je omgeving. De elite wil dit soort incidenten stilzwijgen en onder het kleed vegen, persoonlijke acties, daar staan wij niet achter en nog wat meer bagatelliserende praatjes is waar ze mee aan komen zetten, soms zelfs excuses achteraf maar dat is niet genoeg en dat is niet wat wij verwachten van mensen die ons vertegenwoordigen. Wij verwachten actie en het stopzetten van alle vormen van steun vanuit ons land en de EU aan deze mensonwaardige beesten. Vanuit de VN is er 519 miljoen euro toegezegd en vanuit de VS 60 miljoen. Daarnaast spelen de banken, ook in het bezit van de elite, het spel mee door de tegoeden van de Syrische overheid te bevriezen. Geld geven aan deze huurlingen is een misdaad tegen de mensheid!

De politiek zou altijd en overal de belangen van hun eigen burgers voorop moeten stellen, dat is hun taak. Bijna 600 miljoen steun aan deze barbaren, wat heeft dat in hemelsnaam te maken met de belangen van de Europese en Amerikaanse burgers? Hoe worden de onschuldige slachtoffers in Syrië geholpen met dit geld? Niet! Ze worden net mogelijk gemaakt door dit soort giften!

Je kunt geen andere conclusie trekken dan dat anderen aan de touwtjes trekken dan de mensen die wij in journaaluiotzendingen zien, mensen die door niemand gekozen zijn, geen verantwoording hoeven af te leggen en blijkbaar hun eigen belangen ( welke dat dan ook mogen zijn ) boven die van de hele mensheid stellen. Dit is geen oorlog om mensen te helpen, dit is een oorlog om belangen van de elite veilig te stellen, een zeer gevaarlijke groep superrijken die letterlijk en figuurlijk over lijken gaan. De grote vraag is? Wanneer is het genoeg?