Zag je wat er gebeurde? Dit zal jullie lot zijn ongelovige Alevieten. Ik zweer bij Allah dat ik jullie net als deze konijnen zal doden binnen een minuut nadat jullie begonnen zijn met het inademen van dit gas”, zegt de man in de video.

 

 

 

  

Met deze boodschap maken de rebellen  van het zogenaamde Syrische vrije leger, inmiddels weet vrijwel iedereen dat het huurlingen zijn die door Westerse landen betaald worden om  de door het Westen zo gewenste burgeroorlog te veinzen., duidelijk dat ze in het bezit zijn van chemische wapens.

Enkele weken geleden begon het Westen langzaam maar zeker te stellen dat Assad chemische wapens in zijn bezit heeft en dat klopt. Dat spul dateert nog uit de tijd van de dictator Assad, de vader van de huidige, democratisch gekozen president van Syrië.

Vorige week meldden  nieuwskanalen dat Assad de chemische wapens aan het verplaatsen was en ook dat klopt. Assad gaf het leger opdracht de chemische wapens te verplaatsen uit angst dat de rebellen ze te pakken zouden krijgen. Voor de VS en andere westerse landen was dit een aanleiding om Assad nog eens in een vals licht te stellen. Assad wil oorlog voeren met chemische wapens. Obama waarschuwde begin deze week dat de inzet van chemische wapens onherroepelijk inzet van het Amerikaanse leger zou triggeren.

Ik heb die waarschuwing van Obama diverse keren bekeken , in mijn ogen weet Obama tijdens deze toespraak al dat de troepen worden ingezet. Met man en macht proberen Westerse landen Syrië nu al meer dan een jaar op de knieën te krijgen, tevergeefs. De bevolking staat pal achter Assad, de rebellen vormen geen onderdeel van de bevolking en zijn zoals je kunt horen in de video, fundamentalistische moslims met dezelfde signatuur als de moslims in Afghanistan, Irak en andere landen waar deze jihadstrijders zich bevinden en voor kommer en kwel zorgen. Neen, niet alle moslims zijn schietgrage gekken maar deze moslims zijn dat wel. Ze zijn jarenlang geïndoctrineerd door CIA en MOSSAD elementen om de gematigde Islam te af te zweren en opgeleid als meedogenloze moordenaars, zolang er maar betaald wordt.

Ik durf daarom te stellen dat wij de komende dagen  berichten zullen horen op TV waar gesproken zal worden van inzet van chemische wapens door Assad en de regeringstroepen die de handen vol hebben hun eigen burgers te beschermen. De wapens zulen echt ingezet worden maar niet door Assad’s troepen maar door de huurlingen. Dit zal door de VS en de Westerse bondgenoten aangegrepen worden om een inval te doen in Syrië en Assad met geweld af te zetten. Niet voor niets levert Nederland ook de patriots aan Turkije, het scenario ligt al klaar, het is nu afwachten wanneer ze dit uitrollen.