ipjIPJ is een internationale organisatie voor vrede, gerechtigheid en mensenrechten die niet alleen oorlogen volgt en er verslag van doet maar ook op andere gebieden met betrekking tot hun doelstellingen, de vinger aan de pols houdt.

 

Deze organisatie heeft in navolging op de VN, de VS en Rusland een eigen rapport samengesteld over de situatie in Syrië en stellen duidelijke vragen bij overduidelijke onregelmatigheden in rapporten van andere organisaties, met name die van de VN en de VS.

De bevindingen in dit rapport komen overeen met de bevindingen van de Russische onderzoeken in en over Syrië. Deze organisatie is onafhankelijk en heeft geen enkele baat bij het bevoordelen van welke partij binnen het Syrische conflict dan ook.

Het meest in het oog springende in dit document is de herkomst van de kinderen die bij de vermeende gifgasaanval om het leven zijn gekomen en de daarbij behorende youtube beelden. De VS gebruiken deze beelden als bewijsmateriaal tegen president Assad. Nu blijkt dat deze youtubes al voor het publiceren van het incident door de media vanuit de VS geupload werden.

Kortom, ben je op zoek naar de waarheid over Syrië en de vermeende wandaden van een gekozen president met dito regering, is dit rapport zeer verhelderend en laat het geen spaan heel van de “officiële “ berichten van onze internationale geconditioneerde pers!

Het rapport

Ook wil ik jullie de brief die vanuit het Syrische parlement aan de VS gericht werd niet onthouden. Hierin staan openbaringen die door onze media achtergehouden werden zoals het feit dat president Assad al in maart van 2013 aan de VN gevraagd heeft een onderzoek in te stellen naar gebruik van chemische wapens door de huurlingen. Niet alleen werd dit onderzoek 5 maanden uitgesteld dankzij inspanningen van de VS en de UK maar werd zelfs het verzoek van president Assad naar dit onderzoek verzwegen. Zoals iedereen wel zal begrijpen is het voor de VS en anderen die graag willen bombarderen niet handig als de vermeende boef een verzoek tot onderzoek doet bij de VN. In plaats daarvan vertelde de mainstream dat Assad een VN onderzoek zou dwarsbomen.

Brief Syrische regering aan VS

Ik hoop dat wij met het rapport van IPJ alsook de brief van de Syrische regering,  jullie materiaal aanreiken waarmee jullie in discussies de geinformeerden en ongeinformeerden weten te overtuigen.

Deel deze informatie breed opdat de oorlogslustigen geen kans krijgen meer ellende en verdriet te zaaien.