syrie oorlog bij volmachtDe VS en de VN, samen met enkele Arabische landen zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een false flag aanslag tegen gekozen president Assad van Syrië. Eerder dit jaar werd een bericht van Mail Online binnen enkele minuten van het internet gehaald maar zoals altijd zijn er wakkere vrijheidsstrijders die dit bericht toch onderschepten en vastlegden. Met deze kennis wordt ineens het plan dat de VS in samenwerking met de evenmin democratische VN uitgedacht werd pijnlijk zichtbaar voor de hele wereldbevolking.

 

Men wil Assad erin luizen om zodoende de zo gekoesterde volgende oorlog tegen het Syrische volk te kunnen doorstarten. Het toch al geteisterde Syrische volk, dat te maken heeft met o.a. El Nusra rebellen die ook betaald worden door Westerse entiteiten en sommige Arabische staten, lijkt volledig overgeleverd aan de journalistiek die zoals de meesten onder jullie inmiddels al weten een collaborerende rol spelen. Het maakt niet uit wat de elite bedenk als aanklacht tegen Assad, ze pennen het neer als de absolute waarheid. Aan de andere kant is het demoniseren van medestanders van Assad begonnen in de vorm van het zwart maken van Putin en dat alles om een eventuele grootschalige oorlog te kunnen verkopen aan de dromende massa.

Als aanvulling op het bewijsmateriaal uit de video is gisteren een gelekt bestand geopenbaard waarin dezelfde oproep gedaan werd. Dit staat in de gelekte mail;

Phil

We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.
We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.
They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.
Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

Kind regards
David

Bron: http://redhotrussia.com/britam-defense-hacked-russia-syria/

Tel deze informatie op bij de talloze stukken met toetsbare informatie over de hetze tegen het Syrische volk inclusief Assad en je kunt niet meer ontkennen dat er geen burgeroorlog is in Syrië maar een grote false flag actie wordt uitgevoerd om Syrië uiteindelijk toch binnen te kunnen vallen.

Wil je meer weten over de toestand in Syrië lees dan ook de andere stukken.

Franse ex minister, Opstanden Syrië zijn opgezet door  Engeland