syrie oorlog bij volmachtVelen onder jullie vertrouwen de mainstream media al een tijdje niet meer en zoeken op sites zoals de onze naar aanvullende informatie. Vandaag kunnen wij jullie melden dat de ex minister van buitenlandse zaken van Frankrijk heeft laten weten dat de opstanden in Syrië rebellen twee jaar voor aanvang van de incidenten gepland werden Engeland.

 

DumonRoland Dumas stelt het volgende;

“I’m going to tell you something. I was in England two years before the violence in Syria on other business. I met with top British officials, who confessed to me that they were preparing something in Syria,” said Dumas. He continued by saying, “This was in Britain not in America. Britain was organizing an invasion of rebels into Syria. They even asked me, although I was no longer minister for foreign affairs, if I would like to participate.”

Zo, uit de mond van een Franse diplomaat hoort u nu wat wij al jaren beweren. De oorlog in Syrië is geen oorlog in Syrië maar tegen Syrië, dus geen burgeroorlog maar een ordinair spelletje om een democratisch gekozen leider te verwijderen.

De reden voor het willen verwijderen wordt door Dumas uitgelegd; Assad is niet pro Israel en Israel wil dat de landen om haar heen voorstander zijn van de Joods/Zionistische staat. Engeland heeft klaarblijkelijk toegezegd om hier zorg voor te dragen.

De verenigde naties hebben sancties lopen tegen Syrië waarmee wij deze club kunnen scharen bij de corrupte regimes die Europa rijk is.

Wil de NOS, RTL journaal en alle kranten nu eindelijk de waarheid eens schrijven over Syrië!

Jullie bedriegen het complete volk van Europa en de rest van de wereld met jullie smerige collaborerende leugens! Jullie zijn geen knip voor de neus waard, jullie verraden niet alleen het Syrische volk maar ook jullie eigen burgers. Stop met het kopen van kranten want ze staan vol gedrukt met leugens en halve waarheden!

Bron:

http://www.presstv.com/detail/2013/06/16/309276/uk-planned-war-on-syria-before-unrest/

Lees ook: Syrië, oorlog bij volmacht! ( Proxywar )