obama syriaIn tegenstelling tot de niet onderbouwde berichten van de VS, de UK en andere warmongers zoals Israel, Quatar en Saoedie Arabië, die allemaal belang hebben bij het binnenvallen van Syrie, laat een onafhankelijke bron een ander geluid horen. Artsen zonder grenzen, die op locatie werken vertellen het volgende over de aanval met gifgas;

RECTIFICATIE! De kop van dit artikel is gewijzigd omdat er een foutje in geslopen is. Dit foutje werd Artsen zonder grenzen opgemerkt en aan ons verzocht te corrigeren. Het blijkt NIET een medewerker van artsen zonder grenzen geweest te zijn die gezien heeft dat de rebellen het gifgas inzetten maar een andere getuige die in de Engelse tekst niet met naam of organisatie genoemd wordt maar wel bevestigd een medewerker van de VN. Artsen zonder grenzen is een neutrale organisatie en wil dit graag zo houden.

UPDATE! Rebellen geven gifgasaanval toe, zou om een ongeluk gaan.

 

French charity Medecins sans Frontieres (Doctors without Borders) reported that 355 people died in the attack.  However, evidence from witnesses indicates Syrian rebels used a chemical weapon in last week’s attack, not regime forces, a senior UN official has said.

Bron: http://rt.com/news/uk-resolution-syria-security-council-099/

Bij een eerder onderzoek door de VN zelf bleek ook al dat het de rebellen waren die het gifgas hadden ingezet zoals speciaal gezant van de Verenigde Naties Carla Del Ponte ons destijds via de Zwitserse en Italiaanse televisie liet weten. Het was uitgesloten dat het regeringsleger van Assad verantwoordelijk werd gehouden, de bewijzen wezen maar 1 kant uit en dat was de kant van de in aantallen teruglopende rebellen die elke dag weer meer terrein prijs moeten geven aan de inmiddels beter uitgeruste Syrische leger. De woorden van Carla Del Ponte destijds;

“DelPonte said, 'there are strong, concrete suspicions but not yet incontrovertible proof of the use of sarin gas, from the way the victims were treated. This was use on the part of the opposition, the rebels, not by the government authorities'.

Ze voegde daar nog aan toe;

'We have no, no indication at all that the Syrian government have used chemical weapons.'

Voor de tweede keer achter elkaar blijkt dat de rebellen Assad willen framen voor wat zij gedaan hebben, naar alle waarschijnlijkheid in opdracht van de VS en bondgenoten want niet voor niets liet Obama weten dat gifgas ( daar was toen helemaal geen sprake van ) de rode draad zou zijn voor inmenging door de VS. En laat het toevallig zo zijn dat net nu gifgas wordt gebruikt in Syrië. Nog mooier wordt het als wij de redenering volgen van de bondgenoten en de VS. Het maakt nu niet meer uit wie het gas heeft ingezet, de burgers moeten beschermd worden! Jullie weten allemaal wat dat inhoudt. Totale infrastructuur platgooien, duizenden onschuldige doden door voortdurende raketbombardementen op Syrische steden en een uiteengereten volk achterlatend als voer voor de internationale elite die dan hun ding kunnen doen, het land uitzuigen en inlijven, BIS en FED gelieerde banken implementeren en de burgers decennialang laten betalen voor de herstelwerkzaamheden die natuurlijk allemaal uitgevoerd worden door westerse grote multinationals. Resultaat....kijk maar naar Irak, Afghanistan en Libië als je wilt weten hoe goed het nu na de redding door het westen met deze landen gaat.

Het is overduidelijk dat dit een heel vuil spel is waar de belangen van de elite de hoofdmoot vormen voor een aanval, het beschermen van burgers is ronduit een farce. En als Obama moorden zo erg vindt, waarom laat hij dan complete dorpen met de grond gelijk maken met drones om een vermeende terrorist te vermoorden? Dood is dood, of dat nu door een geweer gebeurt of door gas of door een drone. Moord blijft moord!

In de tussentijd dat ik dit artikel schrijf bereiken mij berichten dat de Russen via satelliet hebben weten vast te leggen wie de ware daders van de gifgasaanval zijn. De nog onbevestigde berichten wijzen wederom in de richting van de rebellen, deze keer zouden de satellietbeelden aantonen dat de aanval werd uitgevoerd vanuit een bolwerk van El Nusra, dat zijn die mannen die wij maandelijks voorbij zien komen in youtubebeelden als ze weer eens een gezin de koppen afhakken en daar bovendien goed voor betaald krijgen door het westen.

Zij wij trouwens ook deze berichten vergeten?

Gifgasaanvallen Syrië, False Flag door VS en bondgenoten

Gegevens

Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2013 21:34

Geschreven door Nexus

 

 De VS en de VN, samen met enkele Arabische landen zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een false flag aanslag tegen gekozen president Assad van Syrië. Eerder dit jaar werd een bericht van Mail Online binnen enkele minuten van het internet gehaald maar zoals altijd zijn er wakkere vrijheidsstrijders die dit bericht toch onderschepten en vastlegden. Met deze kennis wordt ineens het plan dat door de VS in samenwerking met de evenmin democratische VN uitgedacht werd pijnlijk zichtbaar voor de hele wereldbevolking.

  Men wil Assad erin luizen om zodoende de zo gekoesterde volgende oorlog tegen het Syrische volk te kunnen starten. Het toch al geteisterde Syrische volk, dat te maken heeft met o.a. El Nusra rebellen die ook betaald worden door Westerse entiteiten en sommige Arabische staten, lijkt volledig overgeleverd aan de journalistiek die zoals de meesten onder jullie inmiddels al weten een collaborerende rol spelen. Het maakt niet uit wat de elite bedenkt als aanklacht tegen Assad, ze pennen het neer als de absolute waarheid. Aan de andere kant is het demoniseren van medestanders van Assad begonnen in de vorm van het zwart maken van Putin en dat alles om een eventuele grootschalige oorlog te kunnen verkopen aan de dromende massa.

Als aanvulling op het bewijsmateriaal uit de video is gisteren een gelekt bestand geopenbaard waarin dezelfde oproep gedaan werd. Dit staat in de gelekte mail;

Phil

We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.
We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.
They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.
Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

Kind regards
David

Bron: http://redhotrussia.com/britam-defense-hacked-russia-syria/

Tel deze informatie op bij de talloze stukken met toetsbare informatie over de hetze tegen het Syrische volk inclusief Assad en je kunt niet meer ontkennen dat er geen burgeroorlog is in Syrië maar een grote false flag actie wordt uitgevoerd om Syrië uiteindelijk toch binnen te kunnen vallen.

Wil je meer weten over de toestand in Syrië lees dan ook de andere stukken.

Franse ex minister, Opstanden Syrië zijn opgezet door  Engeland

Hoe lang nog, hoe lang nog laten wij dit soort praktijken toe? Ik meen, Irak, het is toch verdomme overduidelijk wat er hier aan de hand is!

Reactie van Putin op de gebeurtenissen in Syrië.