white helmetsSyrische bronnen op de grond rapporteerden gisteren ( 30 april ) dat de Witte Helmen in het dorpje Ariha aangekomen zijn. Ariha ligt net als het dorp van de laatste valse vlag aanslag Khan Sheikoun in de Idlib provincie. Volgens ooggetuigen zijn de Witte Helmen niet alleen gekomen maar hadden ze burgers bij zich met kinderen.

 

Bovendien houdt de bewegingen van deze criminele organisatie al een tijdje in de gaten en was één van de eersten die ze zag voor wat ze zijn, criminele handlangers van de westerse elite. Met zo’n 100 miljoen dollar steun kun je heel wat voor elkaar boksen. Die 100 miljoen dollar zijn ook hard nodig want mensen die meewerken aan filmpjes verlangen op zijn minst 1500 dollar voor hun bijdrage. Volgens de bronnen op de grond houden de Witte Helmen zich niet alleen bezig met het produceren van fake video’s maar runnen ze samen met een Turkse organisatie ook een bloeiende orgaanhandel.

Voor de nieuwe lezers die misschien schrikken van wat ze hier lezen….. de Witte Helmen is een NGO die als doel heeft iedereen die zich verzet tegen de wil van de elite in een kwaad daglicht te plaatsen. Dat doen ze door middel van valse informatie verspreiding via videootjes die ze overal in Syrië schieten. Mocht je hier meer over willen weten is het zinvol ook deze artikelen even door te nemen.

http://bovendien.com/news/syrie/oorlogsmisdaden-door-witte-helmen-franse-delegatie-in-syrie-ziet-eindelijk-de-waarheid-en-wordt-aangevallen-oekraine-schendt-minsk-akkoord

http://bovendien.com/news/syrie/witte-helmen-in-aleppo-en-het-zionistisch-plan-b-voor-syrie

Dit schreef ik 30 april.

 

Deze week werden de geruchten rondom een eventuele valse vlag aanslag bevestigd door meerdere Russische kanalen. Onderzoek heeft aangetoond dat naast de levende acteurs ook 23 kinderlijkjes zijn gestolen uit een ziekenhuis in Idlib. Daarnaast werden professionele cameramensen van Al Jazeera herkend door de plaatselijke bewoners. Op 5 mei publiceerden de Witte Helmen nog een zogenaamde reddingsoperatie ( waar ze tijd voor hebben ) in de Deraa provincie.

Deze reddingsactie zou volgen op een luchtaanval van het Syrische leger. Als je echter de video eens even goed onder de loep neemt kom je meteen verschillende discrepanties tegen die niet stroken met wat de Witte helmen ons deze keer proberen wijs te maken. Na een luchtaanval is er altijd rook en vuur en zou je op zijn minst kraters moeten zien van de inslagen. Dit is allemaal niet te zien. De doden die vervoerd worden leveren ook meer vraagtekens dan antwoorden op. Een man op een brancard die helemaal geen wonden heeft, twee kinderen die ogenschijnlijk schotwonden hebben maar geen afgerukte ledematen zoals je dit zo vaak ziet bij luchtaanvallen. Zou dit filmpje van een andere organisatie zijn, zou het je wellicht niet eens opvallen. Maar het filmpje en de melding komt van de Witte helmen en dan moet je op je hoede zijn.

Mensen die menen dat wij hier spijkers op laag water zoeken kunnen om zich te overtuigen nog eens kijken naar een filmpje dat wij eerder plaatsten m.b.t. het redden van kinderen door de Witte Helmen. Dat filmpje hieronder is ook kritisch bekeken door een artsenorganisatie in Zweden. Zij beweren dat de kinderen die te zien zijn in dit filmpje al dood zijn of anders dood gegaan zijn door de behandeling die de Witte helmen de kinderen gaven. Als je goed kijkt kun je zien dat de spuit met adrenaline helemaal niet leeggespoten wordt ( als het al adrenaline is ) maar alleen in de borst gestoken wordt, een beetje heen en weer bewogen om er vervolgens weer uitgetrokken te worden.

Nu is ook bekend geworden dat enkele dagen voor de valse vlag aanslag in Idlib ongeveer 100 Syrische reizigers door huurlingen overvallen en vermoord werden. Daar zijn waarschijnlijk ook kinderlijkjes vandaan gekomen.

Dit wordt momenteel verder onderzocht.

Bovendien verwacht de komende dagen, weken meerdere valse vlag aanslagen die allemaal in de schoenen van het Syrische leger, Iran, Rusland of Hezbollah geschoven zullen worden.

Laten wij zeker niet vergeten dat de elite al eerder bedrijven inschakelde om nep terroristenvideo’s te maken om de wereldbevolking van de noodzaak van ingrijpen te overtuigen.

Ook bij de aanslag op vluchtelingenbussen vol met vrouwen en kinderen blijken acheraf tientallen kinderlijkjes verdwenen te zijn. Worden deze lijkjes ingezet voor de propagandafimpjes van de Witte Helmen, nota bene winnaars van de alternatieve Nobelprijs in 2016?

-----

There were many foreigners among the terrorists – “Uzbeks, Turks, people from Chechnya, Saudis and Qataris. One could judge on their appearance; their language,” another evacuee added.

“When the blast rocked the area, people rushed into the woods but militants surrounded them and forced back to the buses,” the bus driver said.

A female evacuee recalled that “the militants told us that terrorists from another group were shelling our buses and that we must flee towards the bushes… but then they said that the bushes were mined and found ourselves trapped.”

Another woman also told Beeley that even before the explosion, four yellow Turkish ambulances were present at the scene for some reason. After the blast, the ambulances started picking up the dead and injured, only to take them to an unknown location.

“We don’t know where they [the children] are. They’re gone. There are no bodies. We’ve searched for them, but with no result,” one of the witnesses said.

Bron: http://theindicter.com/multiple-eyewitnesses-documented-on-recent-massacre-in-rashidin-syria-rt-interview-with-vanessa-beeley/

-----

Disrespect voor de dood en met name de dood van kinderen is een merkteken van de elite die kinderen voor alles gebruiken. Ik hoef jullie niet te herinneren aan de manier waarop de elitekringen kinderen al eeuwen misbruiken voor hun persoonlijke plezier, zelfs als dat de dood betekent voor de kinderen. De mensen die de elite vormen zijn roofdieren, zielloze demonen die maar één taal kennen, de taal van geweld. Wij van bovendien zeggen, geef ze wat ze willen en sla ze met alle geweld mogelijk neer om ze nooit meer op te laten staan! Dit zijn geen mensen, ik wil ze ook geen dieren noemen om de dieren niet te beledigen, ze zijn niets en zullen dan ook niet gemist worden als ze er niet meer zijn. Onbegrijpelijk dat dit geweld tegen de mensheid doorgang kan vinden, dat bedrijven, banken en overheden hier miljarden aan verdienen en ongestraft ermee weg komen. Ongelooflijk dat tienduizenden de straat op gaan om 11 voetbalspelers te eren voor hun overbetaalde hobby maar dat er geen mens te vinden is die hier de straat voor verkiest! Wat is er van ons geworden?