mh17De afgelopen twee weken hebben wij als toeschouwers weer eens mogen meemaken hoe de machten achter de schermen aan de ene kant doen alsof ze begaan zijn met elke dode burger en aan de andere kant honderden doden niet willen zien. De hypocrisie druipt uit de kranten als de tranen uit de ogen van de vele moeders en vaders die kinderen en andere dierbaren verliezen in tal van brandhaarden die momenteel woeden op deze God vergeten planeet.

De massamedia

Toen bekend werd dat er een passagiersvliegtuig neer gestort was duurde het slechts enkele uren voordat de eerste beschuldigingen te horen waren. De Pro Russische Separatisten ( stigmatisering ) hebben het gedaan en Putin heeft geholpen, Putin is een moordenaar stond zelfs in enkele grote kranten op de voorpagina en het liefst met een lelijke afbeelding van Putin erbij. Dit is een trend die de laatste jaren steeds vaker te zien is. Er gebeurt ergens iets en meteen worden personen of landen beschuldigd. Zo wisten de Amerikaanse inlichtingendiensten zeker dat Assad in Syrië chemische wapens had ingezet tegen zijn eigen burgers. Die leugen werd hardop geuit en zelfs na aanwijzingen van de Duitse en Engelse inlichtingendiensten, die konden bewijzen dat het de andere partij was die deze wapens gebruikten, bleef de VS volharden in dit uit de duim gezogen gegeven. Wat veel mensen niet weten is dat de VS een totale grondoorlog wilde tegen Syrië en dat deze oorlog dankzij echt goed speurwerk van verschillende inlichtingendiensten van de UK en Duitsland slechts van enkele landen steun zou krijgen. De UK zou deze keer de VS in de steek hebben gelaten. Toch wilde Obama een grondoorlog maar kreeg deze niet want Putin, de nieuwe wereldvijand nummer 1, haalde de angel uit deze kwestie door een afspraak te maken met de Syrische president over het opruimen van alle stoffen waarmee chemische wapens gemaakt kunnen worden. Obama meende dat dit zijn verdienste was en trok de lof naar zich toe. Iedereen met een beetje verstand weet dat in elk keukenkastje in Nederland stoffen staan waarmee je chemische wapens kunt maken, een wassen neus dus voor Obama maar geweldig bedacht door Putin en zijn raadgevers zodat Obama zonder al te veel gezichtsverlies zijn gewenste oorlog moest laten schieten. Is Syrië nu veilig? Allerminst, de aandacht is namelijk verlegd waardoor niemand nog bezig is met Syrië. De eerste ISIS dwazen trekken momenteel al op naar Europese landen.

Ik mag dus gerust stellen dat onze media de zaken vaak anders voorspiegelen dan ze zijn. Sterker nog, ze meten zich een status aan die ze niet waard zijn. Ze beschuldigen niet alleen mensen en landen zonder enige vorm van bewijs, neen, ze veroordelen ook nog. Onderzoeken zijn blijkbaar niet meer nodig want als in de krant heeft gestaan dat Jantje of Pietje dit of dat gedaan heeft dan is dat een feit want het stond in de krant. Rectificeren van bewust verdraaide of grofweg geplaatste leugens is er niet meer bij en als ze dat al wel doen dan staan die rectificaties op plekken waar ik ze in elk geval niet kan vinden, Je zou je kunnen afvragen of dit een gezonde ontwikkeling is.

Natuurlijk moeten de mediakanalen alles kunnen zeggen maar ik vind dan wel dat ze met feiten moeten komen, hoor en wederhoor moeten toepassen en aannames en verwensingen achterwege moeten laten. Ze zijn een klankbord van en door de bevolking en horen correct nieuws te geven.

Als wij een analyse maken van de rol die de massamedia de afgelopen decennia gespeeld hebben kunnen wij alleen tot de conclusie komen dat de massamedia alles behalve voor de bevolking werkt en al zeker niet op zoek is naar eerlijke berichtgeving, hoor en wederhoor en alles wat daarbij hoort. Halve waarheden, hele leugens, gefabriceerde filmpjes en verhalen, verwensingen en zelfs lasterpraktijken worden niet gemeden. De journalist die hier problemen mee heeft mag vertrekken en zal nergens meer aan de bak komen, je doet mee met het spelletje of je staat naast het veld.

Ik ga over die rol de afgelopen jaren niet meer uitvoerig schrijven, dat heb ik al gedaan en kun je lezen onder de volgende categorieën.

http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/syrie

http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/libie

http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine

Als je deze stukken leest zul je ongetwijfeld de rode draad vinden die deze oorlogen met elkaar verbindt. Grondstoffen, verkoop oorlogsmaterieel, goud en andere waardezaken die meegnomen worden uit landen die zogenaamd bevrijd worden. Je hoeft er ook echt geen exacte studie van te maken om te zien dat de mensen die bevrijd zijn er altijd slechter af komen dan ze waren. Alle landen waar Westerse landen burgers zijn gaan bevrijden of onze geweldige democratie gebracht hebben zijn een en al ellende. Er is geen één uitzondering!

Wat betreft de Oekraïne en de vliegtuigramp is het niet anders. President Obama van de VS wist 18 juli al dat Putin het allemaal schuld was want hij had volgens Obama de raketten geleverd aan de Oost Oekraïners die nog altijd weigeren mee te werken aan een overheid die op illegale manier tot stand gekomen is. Inmiddels zou Obama moeten inbinden met zijn beschuldigingen aan het adres van Putin en de Oost Oekraïners want zijn eigen inlichtingendiensten hebben bewijs dat Rusland er niets mee te maken had. Toch blijft hij bezig met sancties tegen Putin. Waarom in vredesnaam? Wat bezielt de man? Het is duidelijk dat ook in de VS niet meer iedereen voor het karretje van de globalisten te spannen is. Er ontstaat tweespalt en persoonlijk vind ik dat een uitzonderlijk goede ontwikkeling. Er zijn dus ook in de VS nog steeds mensen die wel eerlijk willen blijven en niet zomaar meeliegen omdat een president dat van je verlangt. Bravo voor die volhardende helden!

Ook laat de media elke dag wel ergens weten dat zowel de opstandelingen in het Oosten alsook Putin er alles aan doen om de afwikkeling van de vliegtuigramp te vertragen. Ook dat blijkt ronduit een leugen te zijn. De opstandelingen kregen aanvankelijk de opdracht dat ze van de lijken af moesten blijven want Westerse speciale eenheden zouden dit werk komen doen. Na 3 dagen van zengende hitte in dat bewuste veld werd de situatie onhoudbaar want de specialisten uit het Westen waren er nog steeds niet. Ik de kranten stond inmiddels al dat de opstandelingen de stoffelijke overschotten lieten rotten in dat weiland. Vreselijk als je daar staat en wilt helpen en dan zoiets moet lezen in kranten.

Ook de tegenwerking van Putin slaat helemaal de plank mis. De VS en andere Westerse landen roepen al vanaf het begin dat ze bewijs voor dit hebben en bewijs voor dat maar leveren helemaal niets aan bewijs. Ik ga er dan ook vanuit dat ze geen bewijs hebben anders stonden de kranten er wel bol van. Putin daarentegen heeft alles wat ze wisten, satellietbeelden, troepenverplaatsingen, inlichtingenrapporten vrijgegeven aan iedereen die het wilde hebben. Toch staat in de kranten dat Putin de zaak bewust vertraagt. Enkele weken geleden gold er nog een wapenstilstand en toen beschuldigde Jatsenjoek dat Putin wapens de grens over laat gaan. Putin’s antwoord was duidelijk. Als jullie dit werkelijk denken mogen jullie samen met de OVSE en de VN alle grensposten met de Oekraïne en Rusland zelf bezetten. Dat werd resoluut van de hand . Waarom? Dat is toch wat ze wilden, controle op wat er door Rusland wordt binnen gebracht. Je kunt niet zeggen dat Putin niet meewerkt. Dat doet hij duidelijk wel. Vragen die van de kant van Putin komen krijgen simpelweg geen antwoord terwijl deze vragen stuk voor stuk legitiem zijn en bijdragen aan het oplossen van deze ellende. Naast deze vragen stel ik er ook nog eentje. Als Putin uit is op een oorlog zoals gesteld wordt door Westerse politici, waarom heeft hij dan niet ingegrepen aan zijn eigen grens waar inmiddels door granaatvuur al één onschuldige Rus het leven heeft moeten laten en meerder huizen stuk geschoten zijn. Deze beschietingen duren nu al weken en komen van de kant van het Oekraïense leger. Reden genoeg om daar op te reageren. Toch heeft Putin dit niet gedaan. Wat zegt dat over Putin en Rusland?

Vooralsnog zijn er nog steeds meerder theorieën en meer dan dat zijn ze nog niet.

De opstandelingen hebben per ongeluk, ( omdat met het vliegen van een straaljager onder het verkeersvliegtuig de indruk gewekt werd dat het een militair toestel zou zijn ), een passagiersvliegtuig neer gehaald, is alleen nog de vraag waarmee?

De Russen hebben vanuit Rusland dat vliegtuig neer gehaald.

Het Oekraïense leger heeft het vliegtuig neergehaald om Rusland de schuld te kunnen geven en als afleiding voor de wandaden die het leger momenteel in het gebied van de opstandelingen uit voert. Steden krijgen geen water, energie en voeding en worden volgens de laatste berichten met alle bestookt dat het leger heeft, inclusief fosfor.

Het Oekraïense leger dacht dat ze het vliegtuig van Putin in het vizier hadden maar bleek later een passagiersvliegtuig. In het verleden vloog het toestel van Putin ongeveer dezelfde route maar de laatste maanden is die route niet meer gebruikt.

Afleiding van andere zaken.

De onwettige overheid van de Oekraïne bestaat hoofdzakelijk uit nazi’s. Ik ben er echter van overtuigd dat deze mensen geen nazi’s zijn maar zionisten. Tegelijk met de vliegtuigramp werd de aanval ingezet op het Oosten van de Oekraïne waar de opstandelingen nog steeds stand houden omdat ze het niet eens zijn met de nieuwe overheid en niet hebben kunnen meestemmen. Deze aanval is op zijn zachts gezegd gruwelijk te noemen, alle oorlogwetten worden overtreden en wat schetst mijn verbazing. Ook tegelijk met de actie van de zionisten in de Oekraïne, die vanzelfsprekend gesteund worden door de globalisten, waarvan ook het overgrote deel een zionistische inslag heeft, start Israel een offensief tegen de Palestijnen in Gazastad en de Gazastrook, ook hier wordt belachelijk veel geweld gebruikt dan nodig zou zijn. Alle smoezen worden uit de kast getrokken om moordpartijen op onschuldige kinderen en vrouwen te rechtvaardigen. Hamas gebruikt kinderen als levend schild. Stel dit zou zo zijn, en ik ben er niet van overtuigd, heb alle beelden gezien, wie is degene die de kogel schiet of de raket? Dat is de schuldige! Dat de internationale gemeenschap hier niets aan doet is onbegrijpelijk, evenzo geldt dit voor het geweld in Oost Oekraïne.

De bevolkingen van vele landen staan op straat te demonstreren tegen dit geweld maar de leiders trekken er zich blijkbaar niets van aan. Zij zijn de internationale gemeenschap, het volk, dat heeft niets te zeggen. Sterker nog, de demonstraties worden met harde hand neergeslagen door de ordetroepen van onze leiders. Volksraadplegingen, zelfbestuur etc. dat is uit den boze. Dit gebeurt momenteel over de hele wereld. Wat klopt hier niet aan?

Moeten die gasten niet gewoon uitvoeren wat wij van ze verlangen? Hebben wij gevraagd om al die oorlogen in het Midden – Oosten en Noord Afrika? Wat is het doel van die oorlogen? Burgers beschermen? Dat gelooft geen mens meer. Het lijkt erop alsof onze elitaire leiders in paniek zijn en nog maar één manier weten om de definitieve val van ons economische systeem te resetten, een beproefde methode, oorlog! Over alles wordt gelogen, de economische cijfers, iedereen weet dat ze hardop zitten te liegen, het gaat beter worden, wij gaan weer groeien, het CPB zegt dit en voorziet dat. Feit is dat het alleen maar erger aan het worden is gezien de grote groepen mensen die onder de armoededrempel belanden, nog niet te spreken over al die mensen in andere landen die helemaal niets meer hebben.

De Eindstrijd is begonnen!

Wordt vervolgd.....

Bron Video's: KlagemauerTV