nieuws censuurDe westerse media zwijgen in alle toonaarden over de veelvuldige overtredingen van het Oekraïense leger onder leiding van Poroshenko. De afgelopen 24 uur heeft het leger van Oekraïne gebieden van de zelfstandige republiek Donetz gebombardeerd en gaat daarin zo ver dat ze zelfs ziekenhuizen en kleuterscholen bestoken. De OVSE doet wederom alsof hun neus bloedt en positioneert zich daarmee als de zoveelste organisatie die liever liegen en rijk worden dan de waarheid vertellen.

Dat zionistische invloeden ook hier hun werk doen is overduidelijk. Bekijk de tactiek van het Oekraïense leger, gelijk aan de tactiek die Hitler toepaste toen hij Polen binnen viel. Stuur een kleine eenheid op weg, laat die eenheid je eigen troepen bestoken en roep dan dat je aangevallen wordt waarmee de bombardementen op de separatisten gerechtvaardigd is. Dezelfde tactiek werd door de haviken in de VS toegepast om de War on Terror te beginnen toen zij de twin towers van het WTC neerhaalden. De truc werd ook gebruikt om de Vietnam oorlog te beginnen.

Westerse leiders weten precies wat er aan de hand is en weten ook dat Poroshenko al vanaf het begin van het Minsk akkoord zich nergens aan houdt en regelmatig beschietingen laat uitvoeren.

Op 21 april zond Canal plus een programma uit, een week met de president op stap. Tijdens de opnames komt Hollande een meeting binnen en het gesprek begint over Oekraïne. Een raadsman van Hollande vertelt Hollande dat in tegenstelling wat de mainstream media op journaals en in kranten laat weten, het niet de separatisten zijn die het Minsk akkoord steeds schenden maar Oekraïne. Daar zijn zelfs beelden van.

Als Hollande dit weet, als onderhandelaar van het Minsk akkoord, dan weten Merkel en alle andere westerse leiders dit ook. Waarom wordt dit dan niet medegedeeld via de media? Waar is de NOS? Waar is het RTL4 journaal? Waar is Nieuwsuur en alle andere programma’s die via mainstream hun leugens mogen verkondigen?

Hoeveel bewijs moeten jullie krijgen om overtuigd te raken van het feit dat alles wat er verteld wordt rond Oekraïne en de afvallige gebieden die simpelweg niet onder nazi vlag willen leven, keiharde leugens zijn? Wordt het niet eens tijd onze media aan de tand te voelen?

In de verstreken tijd vanaf het begin van dit conflict wordt door westerse media keer op keer verslag gedaan van Russische troepen die actief zijn in de opstandige gebieden. Ze zouden zware wapens leveren en trainers. Hoe is het mogelijk dat alle westerse inlichtingendiensten met al hun satellieten, AWACS, drones en ander spionagetuig geen één stukje bewijs kunnen leveren van wat ze al maandenlang stellen?

Ongetwijfeld zullen nu een paar mensen roepen, maar daar is toch al lang bewijs voor geleverd. Correctie beste vrienden, men heeft geprobeerd oude beelden in deze tijd te plaatsen om de aanwezigheid van Russische troepen te bewijzen. Helaas was het knip en plakwerk zo slecht dat zelfs de meest ongetrainde lezer snel kon zien dat het hier ging om doelmatige vervalsingen. Alles wat tot nu toe werd aangeleverd als bewijs is door westerse inlichtingendiensten afgewezen. Het was zo slecht gedaan dat ze door de mand zouden vallen als ze het vermeende bewijs officieel zouden verklaren.

Thierry Mariani, de voormalige minister van transport in Frankrijk en nog steeds actief in de politiek, bracht dit nieuws  naar buiten. Hij keek het programma met de president maar schonk dit niet veel aandacht omdat hij weet dat dit soort programma’s geregisseerd worden en de werkelijkheid meestal voorbij schieten. Af en toe gebeurt het dan dat een microfoon niet op tijd uit wordt gezet en dat is precies wat er hier gebeurde.

"I was watching this broadcast out of the corner of my eye, because more often than not these are just staged shoots, but as often happens during such filming, the director simply forgot to turn off the sound. That's why, when President Hollande is explaining that there are problems in Ukraine, it is plainly visible on the video," said Mariani.  

"And then Jacques Audibert says to him that nevertheless, there is confirmation that Ukrainians are breaking the ceasefire, and then you see the irritation on Hollande's face, before the camera cuts away."     

Op de vraag waarom de Franse media een ander verhaal blijft verkondigen antwoordt Mariani het volgende;

"Everybody knows that for the majority of the media in France there is good and bad, and of course, the Ukrainians are systematically portrayed as victims who never violate the ceasefire."

Vlak na dit incident werd die bewuste opname gestopt want de raadsman sprak de waarheid en dat kan natuurlijk niet. Dat past niet binnen het beleid van westerse overheden en hun militaire en financiële doctrine.

Ik verwacht dan ook geen oplossing van dit conflict. Sterker nog, de toenemende militarisering van Oekraïne onder aanvoering van de NATO, wat openlijk gebeurt en blijkbaar wel mag en kan binnen internationale wet – en regelgeving, doet mij vermoeden dat er een grootscheepse militaire actie op til staat. Is het westen nu werkelijk zo dom om te denken dat de mensen die eigen huis en haard verdedigen, net als in Vietnam, in Afghanistan, Irak, Jemen, etc. zich laten afschrikken door een legertje onwilligen, die onder dwang gerekruteerd zijn en bovendien niet willen schieten op eigen burgers?

Deze hele operatie, opgezet door westerse inlichtingendiensten in samenwerking met NATO en verschillende overheden dreigt voor het westen uit te lopen op een fiasco. Dat hebben wij eerder gezien in andere conflictsituaties die waren opgezet door het westen. Meestal verzanden ze dan in oude trucjes zoals valse vlag aanslagen die in de schoenen van de vijand worden geschoven om zodoende legitimiteit te krijgen voor acties die normaal door de bevolking zou worden verworpen. Gelukkig is één van de doelwitten van het westen Rusland en heeft Rusland één van de beste inlichtingendiensten ter wereld. Hierdoor worden dit soort valse vlag aanslagen haast onmogelijk om uit te voeren. Zie het MH-17 drama waar het westen zich met alle macht uit probeert te draaien met aantoonbare leugens, halve waarheden en doelmatige desinformatie. Zoals altijd heb je eerst de grote groep die alle gelooft wat de westerse media vertelt maar al snel volgt de informatie van het internet dat NIET gecensureerd wordt, althans, niet alle kanalen zoals Bovendien en andere alternatieve nieuwskanalen. Zodra die informatie het net bereikt zie je de steun voor de mainstream versie snel slinken. Mainstream kan haar nieuws niet onderbouwen, de alternatieve kanalen wel, zoals nu ook weer blijkt uit dit stuk.

Ik schrijf het wel vaker maar meen dit ook. De doctrines die tientallen jaren gewerkt hebben werken niet meer. Mensen worden slimmer en informeren zich beter. De Nieuwe Wereld Orde die de elite voor ogen hebben is tanende. Het is een kaartenhuis waarvan het fundament weg is. De vraag is niet of dat kaartenhuis gaat vallen maar wanneer!

Bronnen; Sputniknews, Canal plus.