jatsenjoekJatsenjoek laat de wereld het absolute bewijs van Russische inmenging in Oekraïne zien!

 

Het lijkt er sterk op dat Europa en de VS niet meer op één lijn zitten m.b.t. de oorlog in Oekraïne.

Terwijl Merkel en Hollande bij zowel Poroshenko en Putin op bezoek gaan om te redden wat er te redden valt vraagt Poroshenko aan de VN om wapens te leveren aan het leger van Oekraïne om zodoende meer burgerslachtoffers te voorkomen. Kerry en zijn grote vrienden Poroshenko en Jatsenjoek vertellen er echter niet bij dat die burgerslachtoffers niet gevallen waren als Oekraïne niet op haar eigen steden en burgers had geschoten.

Natuurlijk grijpt Kerry elke gelegenheid aan om de wereld nog eens te vertellen dat de VS zoals altijd de beste bedoelingen hebben en dat het buiten kijf staat dat de Russen wapens en militairen leveren aan de milities in Oost Oekraïne. De verzamelde pers heeft die riedel nu al 6 maanden gehoord en wil nu wel eens bewijzen zien van die enorme aantallen Russen die meevechten en stellen terecht vragen hierover. Kerry geeft het woord aan Jatsenjoek die dat varkentje wel even zal wassen. Let op, nu komt het! Het ultieme bewijs dat de sancties tegen Rusland gerechtvaardigd zijn en zelfs het leveren van niet dodelijke wapens, zoals Kerry ze beschrijft.

Poroshenko trachtte gisteren de wereld op een andere manier ervan te overtuigen dat Russische militairen aanwezig zijn in Oost Oekraïne door enkele paspoorten te laten zien. Natuurlijk vraagt Rusland meteen om kopieën van die paspoorten om een en ander te checken. Daar wil Poroshenko echter niets van weten. Als het toch zo duidelijk is dat de Russen meevechten in Oekraïene, waarom krijgen wij dan met alle inlichtingendiensten die er zijn, satellieten die elke vierkante millimeter van Oekraïne kunnen zien, geen splinter bewijsmateriaal te zien? Boublog heeft een stukje staan over de paspoorten en stelt net als Bovendien dat de getoonde paspoorten een laatste strohalm zijn voor Kiev om het Westen te overtuigen wapens te leveren. Boublog, de paspoortenonzin.

Kiev en het Westen zullen onder ogen moeten zien dat ze de strijd verloren hebben. De algehele mobilisatie van Poroshenko is een drama geworden, duizenden mannen die opgeroepen werden zijn de grenzen met de buurlanden over gevlucht. Rusland heeft zelfs de immigratiewetgeving aangepast om de duizenden vluchtelingen te faciliteren. De troepen die nog vechten zitten ingeklemd met meer dan 8000 manschappen in de Donbas en willen naar huis maar Poroshenko en Jatsenjoek hebben opdracht gegeven om zogenaamde barrier squads te gebruiken die achter de frontlinie werken. Als manschappen proberen te vluchten moeten de barrier squads deze manschappen ter plekke liquideren. Ze kunnen geen kant op!

Iedereen zal begrijpen dat o.a. dit een belangrijke reden voor potentiële soldaten is om Kiev de rug toe te keren. In Marioepol werd deze tactiek voor de eerste keer gebruikt en meteen verdraaid door Kiev als zijnde een raketaanval van de milities op hun eigen bevolking. Nu wordt dus duidelijk wat er werkelijk aan de hand was. Het Oekraïense leger was ook hier de strijd aan het verliezen en wilde zich terugtrekken, dat werd door Poroshenko en Jatsenjoek beantwoord met schieten op de eigen soldaten. Ook vluchtende burgers worden niet gerespecteerd door het leger van Oekraïne. Ze worden beschoten terwijl ze door de milities geevacueerd worden. Hebben Poroshenko en Jatsenjoek dan helemaal geen moraal meer? Blijkbaar niet.

Enkel de rechts extremisten zijn nog te porren voor een nieuwe lichting waarvan onderstaande foto getuige is. Let vooral niet op het hakenkruis want deze jongens moeten volgens Kerry en Jatsenjoek niet dodelijke wapens krijgen. Wat zijn niet dodelijke wapens? Iemand?

nieuwelichting nazies gesteund met westerse belastingcenten

Nieuwe lichting nazies voor Poroshenko en Jatsenjoek.

Het is duidelijk dat zowel Frankrijk alsook Duitsland en Engeland niet meer geloven in een overwinning van het Oekraiense leger op de milities in het Oosten. Bovendien is erg benieuwd hoe deze collaborateurs van de Oekraiense nazies zich uit deze situatie proberen te draaien. Wordt vervolgd.

Mensen die meer willen weten over het gebeuren in Oekraïne kunnen dit whitebook raadplegen. Hierin staat op chronologische volgorde beschreven wat er zich allemaal afspeelde. Veel van deze zaken hebben wij op Bovendien uitvoerig besproken.

whitebookUkrain

Click op de afbeelding.