odessa ukraineVelen blijven het ontkennen, de mensen die momenteel in het zadel geholpen zijn o.a. het IMF en andere westerse machtsinstituten, zijn extreem rechtse groeperingen die verboden zijn in de meeste westerse landen. Nog geen maand aan de macht laten zij zien hoe zij de “vrede“ in de Oekraïne willen herstellen. Een bekende handtekening die wij allemaal nog heel helder op de beeldplaat hebben laten ze achter. Ben je niet voor ons, dan ben je tegen ons en dan zijn de gevolgen niet te overzien.

De vreselijke gebeurtenis in Odessa maakt duidelijk met welk soort wij hier te maken hebben. Waren er mensen die nog twijfelden omdat mainstream media met man en macht de door het IMF gesteunde rechts-extremistische overheid blijven opvoeren als interim regering, dus officiële overheid, is die twijfel nu weg genomen. Wat velen vreesden is werkelijkheid geworden. De rechts-extremisten die met zo’n 1500 personen waren, aangevuld met gewelddadige supporters van een lokale voetbalclub, liepen provocerend door de straten van Odessa op zoek naar mensen die anders denken over de interim overheid. Al schreeuwend, “Glory to Ukraine,” “Death to enemies,” “Knife the Moskals,op hun kleding tekens dragend die niets aan de verbeelding over laten, was het onvermijdelijk dat zij andere groepen tegen zouden komen. Enkele honderden mensen die een ander geluid laten horen, zij willen geen overheid met rechts extremisten, confronteerden de groep die pro overheid is en dat viel niet goed.

Gewapend met kettingen, molotov cocktails, knuppels en schilden werd de strijd aangebonden met de groep die deze overheid om overduidelijke redenen niet willen accepteren en werden opgejaagd, zelfs vrouwen en kinderen moesten het daarbij ontgelden. De politie had niet de macht de opgefokte posse van repliek te dienen en moest toekijken hoe een menigte van mensen een gebouw in gedreven werd dat vervolgens met molotov cocktails, brandbommen en traangasgranaten bestookt werd.

Women and children were hiding in the Trade Union’s building,” an eye-witness told RT. “First the armed men set fire to tents, then they started throwing Molotov cocktails and grenades at the building. We heard shots fired and saw smoke,” she added.

De eerste verdieping van het gebouw stond in lichter laaie en de mensen die binnen waren waaronder vrouwen en kinderen verbrandden levend of stierven een verstikkingsdood door de enorme rook.

Terwijl mensen levend aan het verbranden waren werd door de aanhangers van de Kiev coup regering druk getwitterd met teksten zoals; “Coloradokevertjes worden geroosterd in Odessa”.

Op de bovenverdieping wisten enkele tientallen mensen zich gered van het vuur en de rook en wachtten op hulp. Een verslaggever van Russia Today wist één van de personen te spreken;

We were hiding there [on the roof] from this angry mob, which forced us inside this building and threw Molotov cocktails and stones at us,” he said. “People were burned alive inside the building, they couldn’t get out. We couldn’t go down, we were seeing people from other floors being brought down and then those rioters down there attacked them like a pack of wolves. We were escorted from the roof and from the building. We had to step over dead bodies when we were descending the stairs.

Uiteindelijk werden 49 doden geteld waarvan 39 verbrand terug gevonden werden in het uitgebrande gebouw. 200 andere mensen bleven achter met zware verwondingen.

Deze doden, deze gewonden, zijn het resultaat ongebreidelde steun van het Westen aan de illegale en middels een coup aan de macht geholpen regering die momenteel in Kiev de dienst uit maakt met als interim president een bewezen nazie kopstuk!

Nu kunnen ze wel stellen dat de foto waarop de man afgebeeld wordt waar hij de nazie groet brengt een vervalsing is want zo wordt er gesteld, de foto werd gemaakt terwijl hij zwaaide naar mensen die hij zag op het plein. Neen, de foto is geen vervalsing, die is daadwerkelijk gemaakt op die plek van die man maar of hij daadwerkelijk de Hitlergroet bracht is inderdaad twijfelachtig te noemen. Laat niet weg dat de mensen die hem steunen wel degelijk laten zien uit welk hout ze gesneden zijn, niet alleen door de insignes die ze dragen, insignes van de Waffen SS uit Nazi Duitsland van WO2 maar ook wat ze doen, hetgeen ik hierboven beschreven heb. Tegenstanders levend verbranden en daar trots twitterberichten over rondsturen! Dat valt NIET te ontkennen!

Er moet een grootschalig onderzoek komen stelt Yatsenyuk en dat ben ik met hem eens maar laat Yatsenyuk meteen een onderzoek instellen naar de doden op de Maidan, wie waren de schutters en door wie werden zij betaald! Dat onderzoek zal er niet komen en om maar één reden, dat zou duidelijk maken wie daar daadwerkelijk aan de touwtjes trekken en dat deze man bloed aan zijn handen heeft, net als het IMF en de EU die deze extremisten al vanaf het eerste uur steunen.

---------------------------

Voor de mensen die nog steeds menen dat het Westen onder aanvoering van de VS en het IMF en de EU goed bezig zijn, daadwerkelijk de belangen van het HELE Oekraiense volk vertegenwoordigen , zouden eens kunnen luisteren naar wat een voormalige Duitse verslaggever van Der Spiegel,  Harald Schumann, te vertellen heeft over hoe het nieuws gemaakt wordt.

Ook de Russische verslaggever Dmitri Kisseljow mag blijkbaar niet vertellen wat hij wil als verslaggever. Deze man, zie één van zijn bijdrages hieronder, is door de VS en anderen op een zwarte lijst gezet van mensen die niet meer vrij mogen rondreizen in verschillende Westerse landen. De Westerse media wordt gecontroleerd, dat zien wij aan de berichtgeving rond Syrië, Oekraïne en overal waar westerse machten dood en verderf zaaien maar door de media worden weergegeven als barmhartige soldaten die hun leven opofferen om burgers over de hele wereld te redden. War is Peace en War for Peace.

 Ik ben benieuwd hoe lang het mag duren dat machten achter de schermen oorlogen bedenken, beginnen en eindigen wanneer zij dit goed dunken. Landen zoals Rusland worden beschuldigd van expansiedrift maar het tegendeel is waar. na de vereniging van de beide Duitslanden was afgesproken tussen het Westen en het Oosten, de beide machtsblokken van die tijd, dat er geen andere landen uit de voormalige Sovjettijd binnen gehaald zouden worden door het Westen. Vanaf die tijd werden 8 verdere landen door de NATO ingelijfd, het Westen dus. Hoeveel landen heeft Rusland onder Putin ingelijfd? Hoe kunnen mensen de onzin over Ruslands expansiedrift in godsnaam aannemen voor waar?

Dat is dan ook het probleem met de media. Zelfs al is er geen splinter bewijs voor iets, als de media het stellen dan wordt het bewijs. Voor een vrije samenleving is deze vorm van media levensgevaarlijk. Dat hebben wij kunnen zien met Irak, Jemen, Afghanistan, Libië, Syrië en nu weer de Oekraïne.

Wat gebeurde in Odessa is misschien wel de ergste daad die mensen anderen kunnen aan doen, levend verbranden, waar holocaust dan ook voor staat. Momenteel staan overal ter wereld mensen de doden uit WO 2 te herdenken, dat nooit meer is altijd de boodschap. Gigantisch hypocriet gebeuren waar vooral regeringsleiders aan deelnemen, met de wetenschap dat die ui die daar hypocriete toespraken houden een nieuwe holocaust leven inblazen door de steun aan huurlingen in Syrië, bomterroristen in Palestina, Irak en Afganistan en nazies in de Oekraïne.

 

 De nu volgende video's laten weer eens overduidelijk zien wat wij al de hele tijd vertellen. Kiev gelieerde soldaten en politie schieten op ongewapende burgers die uit het brandende gebouw proberen te klimmen engooien nog extra molotov cocktails naar binnen waar menssen sowieso al verbranden in het gebouw omdat ze geen kant uit kunnen.

De man die je in de vorige video ziet schieten op mensen die uit het brandende gebouw proberen te vluchten neemt de telefoon en belt met zijn meerderen in Kiev. Hoe ik dat weet? Omdat de man zichzelf een sotnik noemt, een term voor de Maidan demonstranten die de coup pleegden, zo noemen zij zichzelf. Vervolgens zegt de man aan de telefoon dat ze beschoten worden terwijl zij onbewapend zijn en dat hij en zijn vrienden gewond geraakt zijn.

Verder kun je in deze beelden zien dat mensen zich uit het brandende gebouw storten. Diegenen die de val overleefden werden op de grond door tientallen pro Kiev supporters alsnog doodgeschopt. Duidelijker kan het niet worden en de mainstream media heeft niet genoeg bewijs om een schuldige aan te wijzen en blijft berichten dat Pro Russische krachten hierachter steken of het zelf schuld zijn.