wit rusland bannerIn Wit Rusland zijn tientallen mensen opgepakt die een gewapende provocatie voorbereidden, laat president Alexander Lukashenko weten. “Wij hebben al tientallen mensen opgepakt die in kampen getraind werden met wapens. De trainingskampen liggen bij de steden Bobruisk en Ospivoichi. De andere trainingskampen liggen in Oekraïne, Litouwen en Polen. Ik wil niks suggereren zegt Lukashenko maar in die gebieden moeten wij het zoeken.”

lukashenkoLater zullen wij meer details geven laat Lukashenko weten. Ook vertelt hij aan een verslaggever van Sputnik International hoe hij aan de informatie gekomen is.

Een tot nu toe onbekende vrouw meldde zich bij de ambassade met een brief waarin zij waarschuwt dat er pogingen zullen worden ondernomen om gewapende provocaties in Wit Rusland te ondernemen. De veiligheidsdiensten hebben die waarschuwingen serieus genomen en wisten de militanten te arresteren, althans, een deel daarvan.

Bron: http://www.fort-russ.com/2017/03/belarus-arrests-armed-provocateurs.html

Volgens Lukashenko hebben de veiligheidsdiensten meerdere wapentransporten weten te traceren en zijn de diensten nu bezig uit te zoeken waar het geld vandaan komt en welke landen hier achter steken.

Is het mogelijk dat de westerse elite Wit Rusland op eenzelfde manier probeert in te lijven als Oekraïne? In mijn ogen lijkt het daar sterk op. Gelukkig dat er mensen leven in Wit Rusland die een hart hebben voor hun land en medebewoners en dit aan de autoriteiten gemeld hebben.

Als straks blijkt dat dit het werk is van de westerse elite, dan heeft Rusland er een grote nieuwe trouwe vriend bij. Momenteel zijn de betrekkingen tussen Wit Rusland en Rusland bekoeld.

Het is geen geheim dat Wit Rusland door het westen wordt gezien als één van de laatste bolwerken met een dictator aan de macht. Lukashenko is nergens welkom en een land als Wit Rusland toe kunnen voegen aan de NATO, tja, dat willen de heren en dames elite maar al te graag.

Maar goed. Ik wil niet vooruit lopen op deze kwestie. Het voorval is gemeld! Dat is voorlopig het belangrijkste.

Vandaag lezen wij op Fortruss dat nu duidelijk is dat er een nieuwe Maidan voorkomen is. De Wit Russische KGB heeft mensen in allerlei lagen van de bevolking opgepakt die wapens klaar hadden liggen om tijdens een demonstratie te gebruiken.

http://www.fort-russ.com/2017/03/no-turning-back-belorussian-security.html

Natuurlijk worden de opstandelingen goed getrained, hier kun je lezen wie dat regelen.

http://www.fort-russ.com/2017/03/next-after-ukraine-belarus-us-trains.html

Update 26-03-2017

De VS eist dat de opstandelingen die door hen betaald zijn, ( Maidan stijl ), meteen vrij gelaten worden door Wit Rusland.

https://sputniknews.com/politics/201703261051981691-belarus-protests-us-demands-release/

Was het aanvankelijk een aanname van bovendien.com dat hier een Maidan achtige demonstratie door de westerse elte gepland was, blijkt nu dat die aanname bevestigd wordt door de VS zelf. Wij missen alleen Victoria Fuck the EU Nuland nog en haar kameraden Verhofstad en Van Baalen.

In Macedonie is de strijd gestreden, zij treden niet toe tot de EU. Ongeveer 200.000 mensen gingen de straat op om hun anti EU standpunt gehoor te geven. President Gjorge Ivanov weigerde vervolgens met de afgevaardigde van de EU te praten waarmee de EU deze keer verslagen werd, simpel door de wil van het volk dat van zich liet horen. Demonstreren levert dus wel degelijk iets op, als je het maar met voldoende mensen doet!

https://sputniknews.com/europe/201703241051922787-macedonia-anti-eu-protest/

Ook in Rusland werden demonstraties verwacht. Het is nog niet helemaal duidelijk wie daar achter steken maar de naam Soros valt ook in dat opzicht telkens weer. De multibiljonair heeft een pest hekel aan Putin omdat het Putin is die hoogst persoonlijk een stokje voor de NWO plannen van Soros en de elite heeft gestoken. De demonstraties werden dan ook op voorhand verboden door de Duma. Toch gingen in meerdere steden mensen de straat op. In sommige steden waren het een paar duizend mensen, in andere steden honerden of enkele tientallen. De insteek van de demonstraties was anti corruptie, alleen al daaraan herken je de fingerprint van Soros.

Natuurlijk wordt ook hier door de EU op gereageerd. De demonstranten moeten allemaal vrijgelaten worden. Het zou wat zijn als Rusland zich zou gaan bemoeien met onze demonstraties.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27881566/__Boete_na_protest_in_Rusland__.html

Er is namelijk geen enkele president in de wereld te vinden die zoveel heeft gedaan tegen corruptie door oligarchen als Putin. De eerste dienstjaren van Putin waren bijna volledig gewijd aan het bestrijden van deze corruptie en het herstellen van werkplekken in fabrieken die door oligarchen opgesplitst en verkocht zouden worden.

Om maar een paar voorbeelden te geven. De corruptie komt niet van de kant van Putin, de corruptie was er toen Putin aantrad.