oorlog ruslandHet is weer feest in de mainstream media blaadjes die nauwelijks nog aftrek vinden bij het publiek. Vliegtuigen van Poetin provoceren keer op keer die goedzakken van het westen de internationale grenzen in de lucht te respecteren.

Maar het feit alleen al dat ze te zien zijn, net zoals de westerse vliegtuigen boven de Zwarte Zee te zien zijn en langs de grenzen van Rusland, is reden voor westerse kranten en andere mediakanalen om de Russen ervan te betichten dat ze provoceren. In werkelijkheid hebben de Russen geen enkele regel geschonden en vliegen ze zelfs niet vaker langs westerse locaties dan normaal. Door keer op keer elk Russisch vliegtuig dat gespot wordt uit te vergroten lijkt het echter dat de Russen dit opzettelijk doen. Absolute onzin.

Terwijl Poetin zowat elke dag een negatief bericht over Rusland of zichzelf moet lezen in westerse kranten, ook al zijn die allemaal verzonnen, pesten de westerse vloten de Russen op de Zwarte Zee. Ze spelen daar een spelletje. Westerse vaartuigen mogen zich voor bepaalde tijd op bepaalde locaties begeven maar als die tijd verstreken is worden ze op hun rechten gewezen. De westerse verenigde machten wisselen elkaar nu af als landen om voortdurend op die bewuste locaties te blijven. Maar daar lees je helaas niets over.

De Russen kunnen er wel mee lachen want de meest geavanceerde oorlogsboten van de VS en het VK leggen het op alle gebieden af tegen de Russische technologie. Zo werd één van Amerika’s meest geavanceerde oorlogsboten compleet lamgelegd door een Russisch nieuwe vinding. De met technologie volgepakte oorlogsboten met het zogenaamde Aegis systeem, het allernieuwste snufje op Amerikaans technisch gebied, werd zwaar te kakke gezet op de Zwarte Zee. Precies één onbewapende straaljager hadden ze ervoor nodig om het hele systeem lam te leggen waarmee de USS Donald Cook als een “Lame Duck “slechts nog kon dobberen op de golven. Het AEGIS systeem zou vijandige raketten uit de lucht moeten halen maar nu blijkt kan niet alleen het AEGIS systeem maar een volledige oorlogsboot met behulp van de nieuwste stoortechnieken plat gelegd worden.

Het incident lijkt sterk op een incident enkele jaren terug toen Iran een Amerikaanse drone uit de lucht haalde door de besturing eerst te storen en daarna over te nemen. Op Veterans Today, een Amerikaanse veteranenwebsite, vraagt men zich dan ook af of dit iets te maken heeft met het Magrav systeem dat Mehran Keshe leverde aan Iran.

Het is duidelijk dat de Russen beschikken over technologie waar de rest van de wereld nog niets van weet. Wellicht dat de Russen ook beschikken over technieken om invasiemachten onzichtbaar te maken daar de ontelbare beschuldigingen van NATO generaals over vermeende invasiemachten in Oekraïne nog steeds niet gespot zijn door de talloze waarnemers van de OVSE. Bijna iedereen heeft vandaag de dag een telefoon met camera, ook de Kiev vazallen en de OVSE waarnemers maar geen een beeldje is er tot nu toe vrij gegeven waar Russische militairen of machines op te zien zijn. Ook de vermeende bewijzen van deelname aan de MH17 catastrofe blijven uit van westerse kant. De Russische bewijzen worden eenvoudig weggewuifd als onzin terwijl niemand de onechtheid van de geleverde beelden kan aantonen.

Vandaag schrijft men dat Poetin Westerse leiders vergeleek met Hitler in een toespraak die hij hield. Even doorzoeken levert het volgende resultaat op. Poetin noemde inderdaad de naam van Adolf Hitler maar de toespraak had betrekking op de kracht van Rusland toen en nu. Poetin vertelde dat Rusland in het verleden voor zware vuren gestaan heeft en dat zelfs een machtig leger als dat van Hitler Duitsland destijds niet in staat bleek de Russische beer te verslaan.

In de alternatieve media wordt terecht zwaar gespeculeerd over de oprechtheid van Poetin. Speelt hij samen met zijn tegenhanger Obama van de VS Good Cop - Bad Cop? De stelling die gedeponeerd wordt is dat de BRICS door de jezuïeten van het Vaticaan gefinancierd zouden zijn. Vooralsnog is dat een onbevestigd bericht. Het bericht werd de wereld in geholpen door Kevin Annet. Hoe hij aan deze wijsheid komt laat de man niet weten. Mocht dit daad werkelijk zo zijn dan zou dat kunnen betekenen dat Poetin de weg vrij aan het maken is voor de laatste horde die de NWO nog moet nemen. Een Aziatische unie. Samen met de Afrikaanse, Europese en Amerikaanse Unie zou dit de NWO vervolmaken door er heel simpel één orgaan boven te zetten dat deze 4 grote unies zou verbinden, hence de NWO. Een logische redenering, vind ik ook maar….

Zijn dan alle aantijgingen richting Rusland spel? Dit rijmt toch in de verste verte niet met het MH17 schandaal, want dat is het zo langzamerhand wel geworden, een schandaal. Vooral voor Rutte die de onderste steen maar niet kan vinden maar wel de weg naar sancties kent.

Bovendien wil daarom nog geen definitieve stelling innemen over Rusland.

Bovendien heeft wel een uitgesproken mening over het gedrag van et westen. Poetin zou gelijk gehad hebben als hij het westen had vergeleken met Hitler want het zijn de westerse landen die nazie groeperingen in Oekraïne steunen en het waren westerse politici die olie op het vuur gooiden op de Maidan. Het zijn tevens de westerse landen die misdaden tegen onschuldige mensen verbloemen en wegwuiven maar ook daar zal spoedig een einde aan komen want Amnesty International heeft een rapport uitgebracht dat de lezing van de zogenaamde pro Russen onderstreept waarmee Kiev en alle westerse handlangers, waar onder Rutte, zich strafbaar maken.

Rapport Amnesty International

Terwijl Obama en het westen Poetin beschuldigen van onbewezen inmenging in Oekraine gooien ze zelf al weken bommen op landen waarvan ze geen toestemming hebben om dit te doen. Daarbij voornamelijk burgers doden en zelden de zelf mede gefinancierde ISIS troepen raken. Momenteel heeft Obama zelfs gevraagd voor troepen op de grond om de wettige regering van Syrie omver te werpen. Qatar, SA, Israel, Turkije en nog een paar andere echte schurkenstaten die mensenrechten met voeten treden helpen bij de uitvoering van die plannen. Hypocrisie ten top!

De lezing van het westen kennen wij allemaal. Rusland stak erachter, bewijs of geen bewijs, het was Rusland. De lezing van de Russen is te zien in de volgende video die voorzien is van Nederlandse ondertiteling.