Kill 4 peace

De NAVO heeft gisteren besloten dat de ‘acties’ tegen dictator Ghadafi nog een paar maanden zullen gaan. Wat was die actie ook alweer, was het niet het beschermen van burgers (met behulp van een no fly zone ) omdat Ghadafi zijn eigen burgers aan het vermoorden was?

 

 

 

En hoe gaan wij die burgers beschermen?

 

 

Beschermen van burgers anno 2011;

 

  • -opstanden organiseren door geheime diensten ( toegegeven door Obama )
  • -opstandelingen rekruteren en van wapens voorzien
  • -steden eindelooss bombarderen
  • -liquide middelen (geld) in beslag nemen
  • -vluchtelingen weigeren en/of uitzetten
  • -acties die jezelf uitvoert zoals het gooien van clusterbommen, leggen van mijnen rond de steden, in de schoenen schuiven van de tegenstander.        (     Wie gelooft hen immers? )

 

De aanleiding van deze nieuwe oorlog ( waar heel veel multinationals weer grote zakken geld aan verdienen ) zou het neerschieten van burgers zijn door troepen van Ghadafi en het executeren van soldaten die niet op eigen mensen wilden schieten.

Dat is nooit bewezen. Wat wel bewezen kan worden is dat net de rebellen, die door geheime acties van Westerse landen, waaronder Nederland, wapens verkregen door illegale vluchten zoals de Nederlandse helikopter die afgeladen was met wapens, op gruwelijke wijze mensen afslachten en deze beelden dan de wereld inslingeren als het moorden van Ghadafi’s troepen.

Helaas heb ik geen tijd gehad om het artikel te vertalen dus plaats ik een alles verduidelijkende video uit dat artikel met bron, waar je vervolgens zelf kunt lezen hoe het spel momenteel gespeld wordt door de VN en de NAVO.

 

In deze video is te zien hoe de zogenaamde rebellen militairen oppakken en vervolgens later neerschieten. Ook de vermeende huurlingen uit andere Afrikaanse landen blijken geen huurlingen te zijn maar militairen uit Zuid Libië, daar is het overgrote deel van de mensen donker van huidskleur. Mensen die nog twijfelen kunnen zich afvragen waarom de soldaten die ‘neergeschoten zijn door het eigen regime’ waar nog een enkeling van in leven blijkt te zijn, niet geholpen worden als dit ontdekt wordt. Dit kun je zien als je de link hieronder aanclickt.

Stay the Course riep de baas gisteren.

Inderdaad, zij houden de koers aan, die koers die in 2001 werd ingezet door president Bush van de VS, een koers van leugens, deceptie en gruwelijke misdaden tegen de mensheid. Als je het nog niet begrepen had uit meerdere andere artikelen. Als mainstream iets zegt, draai het om en je weet wat de waarheid is. Heel af en toe komen zaken boven water, zaken waar iedereen van gruwelt zoals de verschrikkelijke beelden van de Abu Graib gevangenis destijds. Dit lijken uitzonderingen maar helaas zijn ze dat niet. dat is hoe soldaten die ons vertegenwoordigen tekeer gaan in andere landen.

Bron video: Hidden behind propaganda a giant crime against Libya is fact

 

Lees ook: 

Libië en de Financiële Elite. Update 3!

Syrië en de financiële elite, wie zitten er achter de opstanden?Update.