jemen hackersEnglish farsnews liet afgelopen week weten dat een Jemenitische hackersgroep zich toegang verschaft heeft tot 3000 computers van het ministerie van binnenlandse zaken, buitenlandse zaken en defensie van Saoedi Arabië. ( MOFA ).

 

De hackers zeggen dat ze buiten e-mails, persoonlijke en geheime informatie van diplomaten in hun bezit hebben gekregen. Niet alleen van SA diplomaten maar ook van spionnen, veiligheidsdiensten en uitvoerders hiervan, legerpersoneel en honderdduizenden geheime documenten van het ministerie van buitenlandse zaken, top geheime documenten en correspondentie van senior Riyad officials met andere landen en overheden vanaf 1980.

De hackers gaan beetje bij beetje deze documenten vrijgeven en zullen dit als pressiemiddel gebruiken om Saoedi Arabië ( SA ) te dwingen te stoppen met de bombardementen en de bemoeienissen in Binnenlandse zaken van Jemen.

Om te bewijzen dat ze daadwerkelijk deze gegevens in hun bezit hebben zijn de eerste documenten, die elk afzonderlijk aan te clicken zijn, vandaag al vrijgegeven.

Geheime documenten Saoedi Arabie.

De documenten zullen wereldwijd voor behoorlijk wat opschudding kunnen zorgen als er daadwerkelijk zwaar belastende informatie in te vinden is. Zo zouden de banden van SA, de VS, Israël, Qatar en Turkije met betrekking tot de Syrische (burger)oorlog en de oorlog in Jemen, de wereld kunnen laten zien hoe smerig het spel wereldwijd gespeeld wordt. Als de beweringen kloppen zouden deze documenten een einde kunnen maken aan de westerse inmenging in het hele Midden Oosten en zou de rol van Israël en de VS in dit gebied van de wereld eindelijk eens hard gemaakt kunnen worden, met alle gevolgen van dien voor de betrokken landen en diplomaten.

Het is al jaren mijn overtuiging dat de oorlogen in het Midden Oosten maar één doel dienen en dat is het verzwakken van landen met een moslim cultuur om Israël het voordeel op militair gebied te bieden. In eerdere berichtgevingen lieten wij al zien dat de Islamitische Staat ( IS ) gesponsord wordt door Westerse landen zoals de VS, Engeland en Arabische landen zoals SA, Qatar en natuurlijk Turkije en Israël. Het is zelfs geen geheim meer dat Israël IS soldaten weer oplapt om ze vervolgens terug te sturen naar het front. Dat de VS en Engeland regelmatig droppings doen in gebieden waar de IS actief is met wapens, goederen en veel meer. Ik heb deze berichten destijds samen gevat in een mail een doorgestuurd naar de SP tweede kamerfractie.

Antwoord van de SP op enkele vragen en opmerkingen van Bovendien;

Het is de SP bekend dat er steun is voor IS vanuit landen die officieel deel uitmaken van de coalitie ertegen, met name de Golflanden. Ik heb berichten over steun vanuit de VS, het VK en Israël echter niet kunnen bevestigen.

Wat betreft het geweld op het Maidan plein betreft, is de SP ervan op de hoogte dat er serieuze aanwijzingen zijn dat dit geweld ( mede) van de kant van de demonstranten kwam. Wij vinden dat dit onafhankelijk onderzocht moet worden.

Terecht merkt u verder op dat Israël, anders dan Rusland, nooit te maken krijgt met sancties. Dat is inderdaad hypocriet. Wij pleiten al lange tijd maatregelen tegen Israël.

Aldus de kamerfractie van de SP.

Iedereen met een gezond stel hersenen kan zelf ook zien dat een aantal zaken niet kloppen rondom de illustere en door de media gigantisch opgeklopte IS. Ze noemen zichzelf de Islamitische Staat. Islamitisch, islam dus. Hoe kan het dan dat deze IS soldaten hoofdzakelijk islamitische doelen aanvallen? De grootste vijand van de Islam zou Israël moeten zijn, echter Israël wordt niet aangevallen, sterker nog, helpt de IS. Nu, leg dat maar eens uit!

Als wij gaan kijken naar de samenstelling van het IS leger zien wij dan ook maar weinig echte moslims maar hoofdzakelijk beroepsmilitairen vanuit verschillende landen die opdrachten uitvoeren voor geld.

Presidentskandidaat in de VS Rand Paul, zoon van Ron Paul, legt in een video uit hoe de IS tot leven kwam en met welke redenen. Echter ook Rand Paul laat niet het achterste van zijn tong zien en beschermt de VS diplomaten door een populaire vergelijking te gebruiken tussen Soennieten en Sjiieten. Daar speelt hij gatekeeper om niet meteen zijn president te beschuldigen van oorlogsmisdaden tegen de mensheid. Begrijpelijk maar wel een beetje laf. IS is in leven geroepen om landen rond Israël te verzwakken zodat Israël verder kan met het stelen van grote gebieden land zoals de Golan vlakte in Syrië die ze zich onrechtmatig toegeëigend hebben.

Als je die mensen in de VS hoort spreken over andere landen en leiders gaan je de haren recht overeind staan. Get rid of Ghadaffi, etc. Alsof zij de politiemacht van deze wereld zijn en zonder inspraak van wie dan ook kunnen bepalen wie er wel en wie er niet een land mag regeren en met welke doctrine. Het voornaamste in dit interview is het feit dat Rand Paul toe geeft dat IS tot leven is gekomen door o.a. Amerikaanse funding.

Klagemauer TV meldt in een van de laatste uitzendingen over een getuigenis van en oud Al Qaida commandant. Al Qaida en de IS worden beiden door de CIA gerund om het inzetten van grondtroepen te vermijden. Ze moeten de weg effenen voor inlichtingendiensten zoals de CIA om geopolitieke doelstellingen te vergemakkelijken.

Dat er grove leugens verspreid worden door de massamedia dat weet nu vrijwel iedereen. Kijk maar naar het nieuws rondom Osama Bin laden. Seymour Hersch, de man die de registers open trok over een soortgelijke oorlog in Vietnam en daarvoor de Pulitzer prijs in ontvangst mocht nemen stelt dat de VS liegen over de toedracht rondom de aanval op Bin Laden. Seymour Hersh speelt, net als Rand Paul in de eerdere video, de rol van gatekeeper. Dat blijkt uit getuigenverklaringen van de man die door Hersh genoemd wordt als aanwijzer van de locatie van Bin Laden, de man weet van niets.

Wil je de werkelijke achtergronden van Bin Laden weten dan zou je eens dit interview en artikel kunnen lezen.

De Bin Laden Mythe

Bin Laden also suffered from kidney disease. According to a CBS news report on January 28, 2002, Osama bin Laden was hospitalized for dialysis treatment in the Pakistani military hospital in Rawalpindi on September 10, 2001, the day before 9/11. http://www.globalresearch.ca/where-was-osama-on-september-11-2001/3194 .

Een boek dat geschreven werd door Griffin geeft wat mij betreft de meest plausibele datum van Osama’s overlijden, gezien de eerder opname in ziekenhuizen door zijn nier – en aanverwante klachten. Hij schrijft het volgende;

Written by political analyst and philosopher Professor David Ray Griffin, former emeritus professor at California's Claremont School of Theology, it is provoking shock waves - for it goes into far more detail about his supposed death and suggests there has been a cover-up by the West.

The book claims that Bin Laden died of kidney failure, or a linked complaint, on December 13, 2001, while living in Afghanistan's Tora Bora mountains close to the border with Waziristan.

His burial took place within 24 hours, in line with Muslim religious rules, and in an unmarked grave, which is a Wahhabi custom.

The author insists that the many Bin Laden tapes made since that date have been concocted by the West to make the world believe Bin Laden is alive. The purpose? To stoke up waning support for the war on terror in Iraq and Afghanistan.

To understand Griffin's thesis, we must remember the West's reaction to 9/11, that fateful sunny September day in 2001. Within a month, on Sunday, October 7, the U.S. and Britain launched massive retaliatory air strikes in the Tora Bora region where they said 'prime suspect' Bin Laden was living 'as a guest of Afghanistan'.

This military offensive ignored the fact that Bin Laden had already insisted four times in official Al Qaeda statements made to the Arab press that he played no role in 9/11.

Indeed, on the fourth occasion, on September 28 and a fortnight after the atrocity, he declared emphatically: 'I have already said I am not involved. As a Muslim, I try my best to avoid telling a lie. I had no knowledge... nor do I consider the killing of innocent women, children and other humans as an appreciable act.'

Within hours of the October 7 strikes by the U.S. on Tora Bora, Bin Laden made his first ever appearance on video tape. Dressed in Army fatigues, and with an Islamic head-dress, he had an assault rifle propped behind him in a broadly lit mountain hideout. Significantly, he looked pale and gaunt.

Although he called President George W. Bush 'head of the infidels' and poured scorn on the U.S., he once again rejected responsibility for 9/11.

'America was hit by God in one of its softest spots. America is full of fear, from its north to its south, from its west to its east. Thank God for that.'

Then came a second videotape on November 3, 2001. Once again, an ailing Bin Laden lashed out at the United States. He urged true Muslims to celebrate the attacks - but did not at any time acknowledge he had been involved in the atrocity.

And then there was silence until December 13, 2001 - the date Griffin claims Bin Laden died. That very day, the U.S. Government released a new video of the terror chief. In this tape, Bin Laden contradicted all his previous denials, and suddenly admitted to his involvement in the atrocity of 9/11.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212851/Has-Osama-Bin-Laden-dead-seven-years--U-S-Britain-covering-continue-war-terror.html#ixzz3asCz4B7w

Dat bewuste moment dat wij video’s te zien kregen van een Bin Laden met een andere kleur baard, video’s die talloze keren bewezen voor onecht verklaard werden. Alle andere verhalen hebben maar één functie gehad en dat is verwarring scheppen rondom zijn dood. Het hele spelletje met Obama die nu claimt dat in zijn ambtsperiode de meest gevreesde man ter wereld vermoord werd dienen enkel om Obama’s goedkeuring bij de bevolking van de VS te vergroten. Maar ook de mensen in de VS geloven geen hout meer van Obama en zijn volgelingen.

Het mag duidelijk zijn dat de VS en trawanten zo in de knel zitten dat de leugens al door geprikt worden voordat ze verteld zijn. The Empire is crumbling down en ze weten het verdomde goed. Paniekvoetbal is wat wij de laatste weken en maanden zien waarbij ze heel veel opzichtige fouten maken. Het spel van verdeel en heers is bijna voorbij.