Jarenlang hebben Westerse landen financiële en personele middelen geleverd aan het geweld in Syrië want dat land is gelieerd aan Iran en is het land dat aangevallen dient te worden. Daartoe moest eerst Syrië danig verzwakt worden.

Wie gelooft het dat de Europese landen die jarenlang bijgedragen hebben aan het geweld in Syrië met als ultieme doel, Iran aanvallen, nu ineens de keutel intrekken en Trump veroordelen? Poppenkast als je het aan mij vraagt!

Velen denken dat het bij landen uit het Midden Oosten alleen om olie en gas draait, dat is niet helemaal correct. Misschien wel de belangrijkste reden om landen in het Midden Oosten aan te vallen is het bewust verzwakken van potentiele tegenstanders van Israël. Israël is een Rothschild creatie, de hele wereld is in de grip van de Rothschildbanken, Israël zal ten koste van alles beschermd worden door andere Rothschild naties.

Wij zien dit ook in het internationaal recht. Als Iran ook maar 1 raket richting een ander land zou vuren met de boodschap dat ze een wapendepot van een voor Iran vijandige fractie vernietigen om zo zichzelf te beschermen, zou enkele uren later de pleuris uitbreken. Israël doet dit bijna elke week, houden al tientallen jaren de Golanvlakte ongeoorloofd bezet, schieten demonstranten gewoon dood en als ook maar één land daar iets van zegt dan krijg je een reactie zoals die van Nikki Haley, VN ambassadeur voor de VS, “It was abusive, how bad the international community was to Israel. It reminded me of a kid being bullied in the playground,”

Ach ach, Israël schiet meer dan 60 ongewapende demonstranten dood maar mevrouw Haley vindt dat de kritiek op Israël haar doet denken aan haar schooltijd waar kinderen door andere kinderen onderdrukt en gepest werden. Je kan het toch zelf niet bedenken zo’n belachelijke opmerking!

Wat betreft de olie en gashandel, ja, ook dat speelt een belangrijke rol maar niet de belangrijkste.

Ik geloof er dus geen snars van dat de Europese landen tegen de voorstellen van Trump zijn en Iran NIET willen aanvallen.

Wat dan met Trump als onderdeel van een geheime beweging die de orde op deze planeet moet terug brengen en handhaven. Volgens sommigen zelfs een samenspel met Putin. Vooralsnog speculatie, geen bewijs voor te leveren, de Q berichten zijn te wazig en hebben te weinig impact en precies het tegenover gestelde van wat er bereikt zou kunnen worden is het resultaat.

Ik wil best geloven dat Trump problemen heeft met elementen binnen de elitekringen die hem willen aansturen maar dat Trump daar fel tegenin gaat, dat kan ik aan niets zien.

Voor mensen die dit wel zien heb  ik een eenvoudige vraag.

Wat wordt er bereikt met het opzeggen van het Iran-akkoord?

OP welke wijze bevordert dit een vreedzame samenleving?

Er is uiteindelijk maar één manier om de wereld te veranderen en dat is door ons te verenigen tegen alles wat wij niet goed achten. Of dat nu een nationale wet is of een internationale wet die ons niet aan staat, een manier van energie opwekken, een manier van genezen, het maakt niet uit. Wij zijn de baas, wij zijn de democratie, wij zijn de economie en wij zijn diegenen waar het om zou moeten draaien! Zo lang de meerderheid van de bevolkingen dit concept niet begrijpt zullen families zoals de Rothschilds, landen zoals Israël en de VS, de dienst uitmaken en de wereld blijven aansturen naar oorlogen, honger, dood en verderf. En daar is helemaal niemand mee gediend behalve de perverse lusten van deze mensen.