poppyfieldsToen Rutte 21 mei 2012 90 miljoen van onze belastingcenten toekende aan Afghanistan kende hij feitelijk 90 miljoen toe voor onderhoud en exploitatie van de enorme papavervelden die Amerikaanse militairen bewaakt worden en verdedigd. Onze belastingcenten, 90 miljoen, weggeven aan een criminele organisatie die gerund en beschermd wordt legers die burgers zouden moeten helpen. Vandaag, 18 november 2013 werd bekend gemaakt dat Nederland voor de verkiezingen van Afghanistan in 2014 nog een 7,4 miljoen euro overmaakt. Dit terwijl hier steeds meer mensen op straat komen te staan.

 

In Nederland is net de wietpas ingevoerd en aan de andere kant van de wereld worden onze belastingcenten ingezet voor misschien wel de gevaarlijkste drug ooit. De kranten kopten nog wel even dat Rutte bezorgd was over de papaverteelt;

 

“Hoe krijg je dat land weg van die vreselijke papaverteelt? En hoe zorg je ervoor dat die opiumhandel zich omvormt naar een veel gezondere vorm van economie, die niet tegen de wet en ook goed voor de langere termijn is.” – De belangrijke vragen tijdens het gesprek met Turkije, aldus Rutte.

Bron:  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/21/rutte-na-navo-top-nederlandse-bijdrage-afghanistan-90-miljoen/

 

Nou Rutte, gewoon 90 miljoen steun toezeggen, zo krijg je de papaverteelt weg nietwaar!

Laten wij elkaar nou geen mietje noemen Rutte, jij weet net zo als de meeste mensen hier dat die papavervelden miljarden opbrengen voor zowel het Amerikaanse als Nederlandse establishment.

Nederland runt als sinds de VOC papaverteelt over de hele wereld. De VOC schepen werden gebruikt om de papaver te vervoeren. Op de vrachtlijsten werd het omschreven als amphioen.

 

Maar hoe zit dan vandaag de dag dan? Dat vroeger in opium gehandeld werd is wel duidelijk maar vandaag de dag….dat zullen ze toch niet meer doen? Of wel?

 

Mag ik even een bakje? Nu zullen mensen denken, dit weet Rutte niet, dit weten onze leiders niet. Als ik het weet, Geraldo het weet en jullie het weten, dan mag je er vanuit gaan dat de hele overheid dit ook weet. En mocht dit niet zo zijn, dan weten ze het nu.

Niks 90 miljoen, niks geen steun aan de internationale drugshandel, verdeel die centen hier, hier leven genoeg gezinnen onder de armoedegrens, die kunnen dit geld veel beter gebruiken!

Het is ronduit schandalig dat er zo met onze belastingcenten wordt omgesprongen!